socker, det rusar genom blodet

skitträning. Japp. Det går bättre imorgon förhoppningsvis!

Imorrn väntar bg på morgonen, och troligtvis ett löppass efteråt. Fast lär ju åka hem och sova emellan, e faktiskt sjukt trött redan nu, så kan ju bara gissa hur slut jag lär va imorrn! Sen blire baaara att slöappa. Fast ne. Lär ju behöva plugga lite svenska. Lite fysik. Lite biologi. Ja nivet, det där som kallas skola!

Vid fem blir det iaf fika med jonaaassss. Känns som år och dar sen vi träffades! Blir mys!

Det som väntar annars är ju onsdagen, som kommer innebära BG på morgonen, och sedan kör vi max på gymmet ja goch linn. Iiiiiih, nervis! Det är ju frivändningarna som är grejen liksom, och jag vill verkligen verkligen verkligen fixa dettttt! Frivändningar leder mig då in på detta: Eftersom att vikten på frivändningarna blir ganska tung, kan ja ginte bara släppa ner stången till utgångsposition när jag har gjort en, för då ramlar den ur mina händer! Jag tar istället emot den med jumskarna/väldigt-högt-upp-på-låren, och detta har då skapat dessa blåmärken:


Det här är i förrgår


och det här är nyss.

Det gör så jäääääkla ont dessutom! Kan fasiken inte göra frivändningarna längre för jag har ingenstans att lägga ner stången! haha, illa illa illa. Ser ut som jag blivit misshandlad!

Annars har jag upptäckt att smärtan i axeln kommit tillbaka. Jappjapp, gick åt skogen att göra bänkpress idag, då axeln skrek. Vad vill den mig!? KAn den inte bara läka!?

mongoaxel......

Aja, nu ska jag sova, e faktiskt riiiktigt trött!

För att inte tala om hur trötta mina ben är!

puuusssss
RSS 2.0