It starts with you

God kväll mina vänner!
 
Jag tänkte inte skriva så mycket. Jag var med Emelie, Sally och Fredrik hos henne i söndags och solade, badade och grillade så tänkte dela med mig av lite bilder därifrån. Vi åkte till tranviken först, men efter en halvtimme på stranden packade vi ihop och åkte till emelie ist. Det var nämligen dimma över hela södra alnön. Tjock dimma. Så blev ingen sol där inte..
Hos emelie badade vi till och med. Var i och simmade en stund. Emelie sa att det var varmt i vattnet, och då tänker man ju "visst... Varmt. Det kanske inte isar lika mycket som vanligt" men det var verkligen varmt! Kollade ingen temperatur tyvärr..
 
 
 
 
 
I måndags tränade jag med jocke, maxlyft! Fick upp 90kg i marklyft, men vi kör bara ett visst antal lyft så gick inge högre. Klättrar vidare nästa vecka. Målet är 100! Bänken börjar komma tillbaka också, ska satsa på 65 imorgon. Aldrig fått upp den vikten så det skulle kännas sjukt bra. Jocke säger att explosiviteten börjar ta sig och stt det är jättestor skillnad sen vi började. Det känns ju också, vilket är sjuuukt kul. bästa som finns inom träning, att bli bättre!
 
Idag sprang vi intervaller i uppförsbacke igen, och jag börjar få ner tiderna väldigt bra. Jag springer 50m-lopp i ca 90% av maxfart och ska ligga på samma tid genom alla lopp. Började på 8,2sek pch nu är jag nere i 7,5. och set känns som att jag tar i lika mycket som första gångerna jag sprang. Det tyder ju bara på att det går framåt. Sååå taggad på detta, så grymt.
 
Var ledig utöver det så låg och solade med jossi innan intervallerna, sen åkte jag ut till birsta med min mor och införakaffade lite mer träningskläder. Hehe, som att jag inte har nog.. men det är ju typ det enda jag har på mig, så då är det okej;)
 
Ligger i soffan å slöar nu. Jobbar 6-11 två dagar irad så ska snart lägga mig. Men börjar förstå vad jocke menar med att det är bra å va ledig mycket under denna träningsperiod då det tar väldigt mycket energi av kroppen. Jag äter som en tok och är trött väldigt mycket, haha! Men träningen går framåt så jag är mer än nöjd.
 
Näää nu är det läggdags. Godnatt hurrni, puuuss!
RSS 2.0