Tough love

Godkväll!
 
Kom på att jag glömde skriva om min morgon igår... Jag har ju inte försovit mig en enda gång sedan jag fick det här jobbet (ett mirakel med tanke på att väckarklockan ringer kl 4.15), men igår lyckades jag på något vis stänga av alarmet istället för stt snooza. Och ni vet när man känner där nånstans i tvalan, djupt undermedvetet att: "nä, nu har det gått väääldigt länge mellan snoozarna"? Yes, mycket riktigt.. Jag kollade på klockan som visade 5.00, och min buss går 5.12.... Så jag flög ur sängen, kastade in gröten i micron (ja, en dag utan frukost funkar inte för mig) samtidigt som jag satte upp håret/klädde på mig/stoppade i linserna, och åt sedan frukosten samtidigt som jag borstade tänderna ungefär. Allt detta på ungefär 8 minuter! Jag skulle vilja klassa mig själv som snabbast i världen! Det blev iaf en spurt till bussen, som jag hann med! Kände mig sjukt nöjd.
 
Igår kväll var jag dock mindre nöjd... För några dagar sedan när jag stretchade så klonkade det till i min vänstra insida/baksida.. En sträckning alltså, men det gjorde inte så ont efteråt, så jag antog att det skulle gå över, vilket det gjorde. Men igår på träningen när jag pendlade efter uppvärmningen så klonkade det till på samma ställe. Man verkligen könde hur det var nånting som drogs av, eller sträcktes ut, eller whatever. Nånting otroligt fel och oskönt iaf. Det gjorde helt fruktansvärt ont faktiskt... 
 
Jag körde träningen dock i hopp om att det skulle bli bättre, men det gick snarare år andra håller. Tjurig som jag är klev jag dock inte av (vilket, när man tänker på det så här i efterhand, hade varit bäst) utan körde på, och efteråt haltade jag mig till tunnelbanan med en ilande smärta i benet.
Smsade eddie och frågade vad jag skulle göra, samt om han hade en tid åt mig till veckan, så nu är jag beordrad att vila (cykla.....) och ska träffa honom på måndag. Åker till svallet på söndag och e där till onsdag!
 
Jag lindade iaf benet och sov med det i högläge.. Eller sov och sov, jag kunde knappt sova pga smärtan. Så fort jag rörde mig vaknade jag för att det gjorde ont.
Det är liiite bättre idag, men är så sjukt svullen på insidan.. Det är en stor knöl där som är helt hård... Gör oooont..
 
 
 
Jag får panik verkligen, över min dumma kropp. När träningen och allt väl går så bra, VARFÖR SKA KROPPEN ENVISAS MED ATT GÅ SÖNDER?! Jag blir ju fan tokig... Är så rädd att jag kommer behöva dras med den här sträckningen hela säsongen nu, och att den ska påverka mitt knä. Eller att jag kommer behöva rehaba den resten av sommaren.. Usch, får ångest. Dumma kropp. Jag hopps vid gud att eddie kan laga mig.. Igen..
 
Idag var tanken att jag skulle jobba 5.30-10, men sofie ville gå igenom massa admin och hur man lägger leverans osv inför sommaren. Roligt med mer ansvar! Sen jobbade jag till 13 ist för henne också, vilket passade bra med tanke på att jag behöver alla timmar jag kan få.
 
Sedan hämtade jag ut ett nytt förråd av kosttillskott som kommit med posten och åkte hem och sov! 
Hade rätt svårt att ta mig upp ur sängen sedan.. Tror jag låg kvar till 19 innan jag rullade ut för att ge mig till gymmet. Övervägde att inte gå faktiskt för att jag ärså less på sträckningen osv, men diciplinen är för bra (tack och lov) så tog mig iväg och körde ett ordentligt mage/rygg-pass. Väldigt skönt!! 
 
Nu ska jag massera in lite voltaren i mitt ben och sedan lägga mig. Bytte pass med emma imorgon så jag jobbar stängning!
 
Godnatt peeps!
RSS 2.0