It's the start of everything, if you want

God kväll mina vänner!
 
Jag sitter för tillfället på tåget mot Östersund. Har varit på äventyr i helgen eftersom vi varit lediga (skulle ha spelat mot Norrköping egentligen, men alberto hade steg 4 utbildning så den flyttades).
 
Planen var att åka till Sundsvall fre-sön, men eftersom min pojkvän och min mor hade flytt från staden tyckte jag det kändes onödigg att vara hemma så länge. Så efter jobbet i fredags hoppade jag på tåget ner mot uppsala istället. Tänkte att jag lika gärna kunde åka och hälsa på oliven då! 
Var framme kl 18. En ganska lång tågresa med ett stopp på 50 min i Sundsvall, men jag tyckte ändå tiden gick fort. Är väl ganska van vid att resa by now.
 
Fick dessutom ett roligt mail när jag satt på tåget. Jag har blivit antagen till smartare än en femteklassare! Jag ansökte ju tidigare höst, gick vidare till en intervju där man fick svara på massa frågor, sedan fick jag skicka in en video på mig själv där jag berättade massa dom ville veta, så gick man vidare genom ytteligare en uttagning, och i fredags fick jag alltså antagningsmailet. Haha, hur sjukt?! Är mest nervös över att jag ska åka ut på första frågan.. Då blir det ju att byta namn och flytta utomlands. Nä men det ska bli fett kul. Ska plugga en massa så jag är redo, hur man nu ska kunna lära sig så mycket, haha! 
Inspelningen är i februari, så har två månader på mig iaf, hehe!
 
Väl framme i ett snöfritt uppsala (såg ut som september där ungefär) så mötte Oliven upp mig och vi gick och käkade pasta på en italiensk restaurang. Satt och pratade och käkade i nån timme, sedan köpte vi biljetter till fantastiska vidunder, gick och köpte godis på hemmakväll, tog en fika på espresso house (var ju tvungen att introducera henne för de fantastiska saffransbullarna) och gick sedan tillbaka till bion för att kika på filmen. Filmen var jättebra, i sann harry potter-anda! Biosalongen var dessutom fett rymlig. Det var bara fem rader, men det var stort avstånd mellan dem. På höjden också. Ni vet hur man brukar störa sig om det sitter en lång människa framför en? Här hade det inte ens märkts. Väldiigt najs!
 
 
Efter bion traskade vi hem och la oss. Såg ett avsnitt vem vet mest som de nördar vi är, men sen slocknade jag som ett ljus. Var så jäkla trött. Hade varit vaken sen 5 ju och klockan var närmare 1 när vi la oss.
 
På lördagen klev vi upp ganska tidigt och tassade ner på stan för att shoppa. Julklappar var väl det som var tanken egentligen, men jag köpte lite nya grejer till min egen garderob ist. Det var ju ett tag sen.. Har dessutom ganska många klappar färdiga, så känner mig rätt lugn över det.
 
Mitt tåg gick tillbaka upp till Sundsvall kl 13, så vi käkade kebab till lunch innan hon vinkade av mig på stationen.
 
Väl hemma hämtade kerstin mig från tåget så vi kunde kolla vad som var galet med min armbåge. Den 22a oktober, i matchen mot uppsala, så åkte jag i golvet och slog ner armbågen hårt i backen. Visst att det fjorde fett ont och så, la ju upp en bild här på blåmärket till och med. Hela armbågen var svart efter nån dag.. Men jag tänkte ju inte så mycket på det just då. Nån vecka efter gjorde det dock fortfadande ont. På ett konstigt sätt.. Det gjorde som inte ont när jag tryckte på armbågen eller så, men när jag skulle sätta på mig kläder och drog tyget mot armbågen. Eller när jag böjde den med en tajt tröja på. Då brände det och ilade i hela armbågen.
 
Sen under seriepremiären i lördags så slog jag i armbågen i golvet igen, och efter det har det gjort riktigt riktigt ont. Har knappt kunnat peta på armbågen. Vaknar på nätterna för att jag täcket/kudden nuddar armbågen. Det värsta är när jag böjer den med en tajt tröja på. Det bränner nå fruktansvärt, och det känns flera minuter efteråt..
 
Så ja, det var dags att kolla upp den. Läkaren trodde att det var en blödning i benhinnan utanpå armbågen, samt att en nerv åkt på stryk. Så det får läka av sig själv. Jag ska försöka att inte slå i armbågen (blir ju inte lätt, men försöka går ju) men kan träna på smärtstillande. Det kan ta sin tid för det att läka så jag får stå ut helt enkelt. Har fått en liten strumpa med nå bommullsgrejs i som ska skydda. Så vi får väl se hur länge det tar innan det känns bra. Gissar på att kommer få dras med det säsongen ut. Men det var väl bra att inget var trasigt iaf.
 
Efter besöket hos kerstin hämtade dani och theresa upp mig, så åkte vi ut till papi i sörfjärden. Han hade lagat gomiddag, så åt vi efterrätt, spelade spel och myste på. Tände första adventsljuset gjorde vi också, sjukt vad tiden går.. Jag och dani avslutade kvällen med att se två skräckfilmer, så vi var ju lite lagomt rädda när vi skulle traska ut mitt i natten och gå ner till gäststugan. Deras hus ligger ju verkligen vid skogen också, haha! Tur att vi var två iaf.
 
Imorse käkade vi frukost med päronen och drog in till stan vid 12. Åkte upp till sjukhuset och hämtade lite grejer till armbågen, sedan åkte jag till pontus och umgicks med honom. Käkade bite line och såg våra favoritfilmer; på andra sidan häcken och kung fu panda. Bästaaaa! 
 
 
Sedan skjutsade han mig till tåget, och nu sitter jag här, haha. Önskade att jag fått träffa erik i helgen, och min mor. Annars har helgen varit fantastisk!! Nu ska jag tagga jobb 5 dagar denna vecka (puh...) och sedan match på lördag. Nu är det tre dagar kvar till december. Snart jul igen.. Dagarna bara flyger iväg. Men jag ser framemot att få åka till sundsvall och vara där i några dagar iaf! Då får jag iaf träffa alla. Familjen, släkten och vänner! Kan inte bli bättre.
 
Hoppas ni har en fin kväll allihopa, så hörs vi snart igen.
Puss på er!
RSS 2.0