F*ck your white horse and carriage

God kväll!
 
Jag vet att det var längesen jag skrev, sluta tjata, haha! Har bara känt att det inte funnits så mycket att skriva om. Laget har varit i en svacka, vi har torskat matcher vi borde ha vunnit osv. Jag gjorde dock 17p senaste matchen och var 5/8 frå 3p-linjen.. helt sjukt. Lär ju hända en gång i livet liksom. Känns dock inte lika sweet med tanke på att vi förlorade matchen.
 
Idag kom dock hela styrelsen till vår träning och ville snacka med oss. Vi tänkte att den var nån smågrej i vanlig ordning, typ att vi ska ut och marknadsföra laget eller nåt. Men icke, dom förklarade att Alberto inte längre ska coacha oss, utan att en ny coach flög in från italien imorse och kommer till träningen lite senare. Detta var ett beslut som togs efter förlusten i helgen, och blev klart igår. Jag är arg. Riktigt jävla arg. Styrelsen har hela tiden sagt att dom backar honom, och när jag frågat om detta sa dom att det inte ens skulle komma på tal att sparka Alberto. Så ny köper vi in en ny tränare, istället för en ny spelare!? Vi hade liksom behövt en stor 5a, men icke. Jag tänker inte prata allt för mycket om det, men att ta in en ny coach så här nära slutspel är bara dumt. Dessutom har dom inte ens snackat med oss i laget om vad vi vill. Jag älskar verkligen Alberto som tränare, jag tycker han är fantastisk. Inte bara för mig, utan för alla. Han är en stor del av att jag fått tillbaka glädjen i att spela basket, han har hjälpt mig att utvecklas som spelare, och framförallt gett mig förtroende att våga misslyckas och växa. Och ajg menar, jag har lirat 20 min/match. Inte så att det är jättemycket, men jag klagar väl lför fan inte!? Jag stödjer hans coachning till 110 procent, och jag tycker detta är riktigt, riktigt dåligt av klubben. Men just nu gäller det bara att göra det bästa av situationen. Jag ska ge den nya coachen en chans, och om det visar sig att han spelar amerikanerna 40 min/match och är en trångsynt, okunnig coach som kommer jag tagga. Jag ger honom några matcher, så får vi se sen, huruvida styrelsen har skjutit sig själva i foten eller inte.
 
Dessutom har jag och Erik tagit en paus. Det har hänt massa skit, inget jag vill gå in på. Jag tyckte bara det kändes bäst att vara ifrån varandra ett tag, så vi får se hur det blir med det där.
 
Haha, tänk vad livet kan vändas upp och ner på bara några dagar. Men det är väl så i guess.
 
Har jobbat lite sporadiskt de senaste veckorna eftersom jag känt att jag inte varit på topp. Är inge sugen på att jobba bara, och då är det igne roligt att vara bland gäster. Är mest bara less, spec om nån klagar så blir jag sjukt dryg, haha. 
 
Har dock börjat tränat maaassa mer. Körde ju bara gym 1-2 ggr i veckan förut, för att jag inte hittade tid eller ork att ta mig dit. Den här veckan har det dock blivit 4, och har inga planer på att trappa ner. Har ju skött kosten i 3 veckor nu också, så det känns som om jag är back on track. Det känns bra! Jag fick med mig dani till gymmet i morse innan jobbet, så vi var där 05, haha. Heeelt ensamma. Så skönt att köra innan jobbet, man håller sig ju pigg liksom.
 
 
Igår hade jag en helt ledig dag också. Det händer ju itne så överdrivet ofta eftersom man antingen har jobb eller träningar eller både och varje dag. Så jag och dani åkte till intersport för att hämta ut skor vid 10. Vi får ju ett par basketskor gratis av dom, men jag måste ju hitta några som passar mitt knä, så jag har ju beställt egna. Kollade om jag kunde ta ut ett par löparskor istället, vilket gick bra. Lätt värt, med tanke på att löparskorna är väldigt mycket dyrare än basketdojjor!
 
Efter det drog vi till det nya sportsgym som har öppnat, som är på 2100 kvm. Helt gaaalet stort. Sjukt najs gym dessutom, älskar att träna på stora ytor!!! Vi stod på trappmaskinen i 20 min (sjuuukt jobbig. Efter 10 min droppade det svett från mig, dessutom kom pulsen upp i 170, så det var fan riktigt jobbigt), sedan körde vi lite core, duschade och åkte och käkade lunch.
 
Sen när jag kom hem var jag sjuuukt produktiv! Körde massa tvättmaskiner, bäddade rent, dammsög och moppade hela lägenheten samt sorterade mina lådor. Så rent och fint, älskar när man får storstäda så där. Resten av kvällen kikade jag igenom lite ämnen inför smartare än en femteklassare. Det börjar ju dra ihop sig nu, bara 3 veckor kvar..
 
Anyways, Jag ska sova nu. Tänkte springa intervaller och sen gå på skottträningen imorgon bitti. Ska ha individuellt snack med den nya coachen då också, så får vi se hur det går.. Vet inte om det är en bra idé att springa på morgonen nu när man måste visa vad man går för.. men vi har ju match på lördag, så om han kör slut på oss på träningen får han ju skylla sig själv. 
 
Jag lägger upp lite bilder nedan från den senaste tiden, så får ni kika på dom istället för att jag ska sätta tre veckor i ord. 
 
 
(Papi som knäppt basketbilderna)
 
 
 
 
 
 
Hoppas er dag har varit bättre än min iaf. Nya tag imorgon. Puss på er!
RSS 2.0