Once upon a different life

Hallådär!
 
Det blev inte alls nån tidig kväll i söndags! Jag fastnade framför två (ja inte en, utan två...) filmer på tvn och somnade vid halv ett.
Inte särskilt smart med tanke på att jag ställt klockan på halv åtta. Skulle upp och springa + gymma innan jag och oliven drog iväg på äventyr. 
 
Äventyr innebar då en sväng ut till skatan där vi myste på carins brygga/gräsmatta. Inte jättenajs så här i efterhand då jag har så jääävla många bett från diverse kryp överallt. Jag kliar ihjäl mig, inte alls trevligt.. 
Carin bjöd på lunch och fika iaf, och Oliven lärde mig back gammon (tror det stavas så, ursäkta särskrivningen ifall det sitter ihop). En mysig dag i solen!
 
 
 
Vid 15 begav vi oss in mot la stada igen och jag bytte ut olivia mot pontus för ett till pass på gymmet. Det blev ett relativt kort arm-pass eftersom jag hade bokat middagsdate med brudarna kl 18. Så skjutsade hem pontus och försökte hitta parkering i stan (var gif-match så det var inte alls lätt vill jag lova). Var en jäkla tur att vi hade bokat bord på o'learys då hela hammarbygänget var där.. Dom drog ju dock rätt tidigt för att hinna till matchen, tack och lov. Man hörde knappt sina egna tankar.
 
Så jag, oliven, emelie och sally satt där och käkade och skrattade mellan 18-22. Vi har så sjuka konversationer asså.. Om någon skulle höra oss skulle vi bli inlåsta. Fantastiskt roligt i alla fall! 
 
 
 
Sov hos pontus, och vaknade upp helt mör i kroppen... Träningsvärk i varenda liten muskel! Så fick bli en vilodag igår. Tror det var väldigt bra för mina benhinnor också.
 
Det var inte ett moln på himlen så jag åkte hem till papi och la mig på altanen och solade i två timmar. Vid kvart i tolv åkte jag in till stan och fikade med philip! Eller fika var tanken iaf, men vädret fick bestämma så det blev en mjukglass och sedan placerade vi oss vid ån. Låg och snackade i två timmar tror jag. Har inte pratat ordentligt med honom på över ett år så vi hade en del att prata om! Han hängde med när jag skulle hämta ut mitt pass också innan han drog sig mot jobb och jag begav mig hemåt. 
 
Väl hemma satte jag igång å packade. En väska till kos, och två väskor till sthlm. Hur allt ska få plats i bilen är en jäkla fråga dock, men det ska nog gå..
 
Fick kasta mig in i duschen sen och skynda mig iväg för att hämta upp oliven. Jag, oliv och emelie skulle se nya mission impossible på bio nämligen! Blev en sväng förbi hemmakväll också ofc. Filmen var väldigt väldigt bra om ni frågar mig! Hade typ allt en sån film ska ha, så jag är nöjd. 
 
Den slutade vid 23, så vi kramades pch insåg att det var sista gången vi sågs på ett tag.. Snyft. De 14 dagar jag haft här har gått så fort.. Men det har varit full rulle varje timme varje dag, har knappt suttit still, och har hunnit träffa alla människor jag vill träffa, så jag är sååå nöjd och glad.
 
Vaknade upp hos pontus i morse i vanlig ordning, drog ut och sprang och köttade ett benpass på gymmet. Har höjt mina böj (femmor) med 10 kilo den senaste månaden, huuur bra?! Åh, älskar träning!!
 
Efter det packade jag färdigt allt och åkte till kimmy för att kramas lite med honom innan jag åker imorgon. Gissar att jag sover hos pontus ikväll också och kliver upp rätt tidigt imorgon för att hinna med å träna innan vi drar.
 
Och papsen; jag älskar dig, det vet du. Du går alltid först!
 
Åh, fina fina sundsvall och fina människor som finns här, vad jag kommer sakna er. Men det ska bli galet skönt med sol och värme, sedan är jag redo till 110% att ta mig an den kommande säsongen. Är så taggad, nu kör vi!
 
Puss på er!
RSS 2.0