på väg mot bättre tider

Första inlägget på.. 9 månader. Kul!
Tänkte ju där efter stundenten att "jag börjar skriva snart", men det hände aldrig, och till slut gav jag upp. Sen pratade jag med pappa i förrgår, och han frågade varför jag hade slutat skriva. Min respons var ju helt enkelt att jag inte orkade. Då började han predika om hur roligt det var att gå tillbaka och läsa senare, och att jag skulle skriva för min egen skull och itne för alla andra.
 
och det är ju faktiskt väldigt sant!
 
Läste några inlägg nu sen studenten, och man får ju faktiskt tillbaka känslan. Det var ju helt sjukt, men nu är det snart ett år sen.. tiden bara springer iväg. Har kommit på varför också! Vissa månader är så jäkla obetydliga. Man komme rinte alls ihåg vad man gjorde, Typ februari, mars, april förra året. De månaderna bara försvann! Gjorde inget vettigt alls i dom!
 
Men aja, ska försöka sammanfatta de senaste 9 månaderna lite kort..
 
-Direkt efter studenten åkte jag, Jossi, Hannah och Michelle till Ayia Napa, och det var precis lika galet som första gången jag var där. Vi träffade ett gäng engelsmän och ett gäng från Uddevalla som vi hängde med. Annars snodde vi flaggor, badade, kom hem efter soluppgången, dansade omkring, såg en orm utanför grabbarna grus, knäppte kort under vatten, tappade bollar, räddade varandra, sprang runt poolen, gjorde en tatuering, sov för lite, drack för mycket, skrattade till tusen och hade världens bästa tid!
-Veckorna efter låg jag utslagen i soffan. Hostan slog till och satt i i sex veckor (!!!) värsta någonsin. Det förstörde min sommarträning. Har aldrig varit i så dålig form inför säsongen, men det gick ju ändå!
-Åkte till yran i augusti, som jag inte tänkt åka till från början då jag var fett opepp, men blev övertalad till! Det var värdelöst väder, men trots det stod vi längst fram på magnus uggla och gjorde mamma avundsjuk. Natten bjöd på spöregn och allt var dyngsurt på morgonen. Häng i husvagn för att slippa bli genomsur. Sket i alkoholen lördag natt och körde hem till kärleken.
-Började jobba som personlig assistent i september, dock bara timvikarie. Men det ger nog med pengar eftersom jag bor hos mami och papi fortfarande. Är alldeles för hemmakär för att kunna flytta än...
-Säsongen drog igång. Jonna kom ner från luleå. Vera kom tillbaka. Lyckan var total. Vera kan vara en av de skönaste, gladaste, roligaste människorna jag känner. Har dessutom kommit henne närmare nu, och jag älskar verkligen den människan!
-Precis som året innan dominerade vi division 1. Vann alla matcher under hösten förutom två. Förlust mot central med 1p, förlust mot Akropol med 3p. Jag hade några bra matcher, och några dåliga matcher.'
-Vi spelade u20SM, och åkte på stryk som vanligt. Jag snittade 19.5p per match, och var nöjd ändå. 4 matcher på två dagar kändes i kroppen, och jag kunde inte röra mig när jag kom hem. Två dagars återhämtning, sen körde vi igen.
-Jag fick säga hejdå till världens bästa Jossie som flyttade till London för ett år. Längtar till hon kommer hem och jag får pussa på henne.
-Jag jobbade stört mycket i december. StorhelgsOB så det sjöng om det. Morgonen på julafton, juldagen och nyår. Sjukt värt.
-Juldagen träffade jag min gamla klass. Finafinafina klass. Jag saknar er ibland!
-På nyår kom hon jag jobbar hos kompisar. Knytkalas. Trerätters. Jag dog efteråt...rullade fram. Var en väldigt trvlig kväll.
-Fick beskedet att jag nominerats till "årets genombrott" på medelpads idrottsgala. Kände att det kanske var påväg att vända. Det kanske är på gång nu!
-Umgicks med fina människor en kväll för att säga hejdå till Hanna. Hon flyttar till skellefteå för å lira fotboll. En väldigt saknad hanna..
-Blev smittad av svininfluensa. Låg tre dagar utan att äta eller gå på toa. Drack 6 liter vatten om dagen, men svettades ut allt. 40 graders feber, huvudvärk, hosta, fruktansvärt ont i kroppen. Kändes som man gjort 1000 benböj innan man tog ett steg... Har aldrig varit så sjuk i heeeela mitt liv. Tvingade mig upp ur sängen dagen innan idrottsgalan..'
-Tog mig till idrottsgalan, höll välkomsttalet med Philip Ejenstam. Det var en väldigt trevlig kväll, men var hängig.
-Fick mail av U20-landslagscoachen. HAn skrev att han var imponerad över mitt spel och att de tagit in mig i observationstruppen. Jag flög upp ur sängen och kände mig friskare än någonsin då. Som jag kämpat för det här. Som jag blivit nedslagen när det aldrig hänt nåt. Men nu äntligen!!! Ska jobba som aldrig förr för detta.
-På fredagen bar det iväg till uppsala och andra U20SM-omgången. Jag hoppade matchen på fredagen då hostan fortfarande satt i (det gör den nu med, två veckor senare, dock mildare..) och jag mådde som en kråka, men spelade resterande 3 matcher. Benen vek sig, och var inte lika med i huvudet. Kändes att jag vart sjuk.. Men som Jim sa: "din lägsta nivå är tillräckligt hög för att vara bäst". Slutade med att jag kom tvåa i skytteligan med ett snitt på 18.5. Vi vann över skuru, men förlorade resten. Siste matchen som U-spelare i SM. Sjukt...
-Startade upp ett basketprojekt där vi åker ut i skolor och leker med barn, i hopp om att de ska börja spela basket.
-Vi vann mot både central och akropol, tog ledningen i serien.
-Fick besked om att vi inte ska gå upp i ligan..... Sämsta beskedet på länge. Jag som hade planerat att bli kvar här minst ett år till. Men nu vart det lite sprickor i den planen.. Ska fundera vidare och se hur jag gör.
-Gått framåt med småttingarna. Vunnit skolDM. Ska åka på cup i maj. De är så duktiga:')
-Vinst mot järva(järfälla) med 2p. Skön seger.
-Jag och kärleken hade ett år i tisdags, och det känns bättre än någonsin. Han har planerat vår ettårsdag, vilken vi ska ta ikväll. Har ingen aning om vad han har hittat på, men det blir nog fint:)
 
Ska ha ett möte med Jocke i eftermiddag också för att prata om träningen inför landslaget. Så berättar väl hur det gick imorgon!
 
Känns skönt att ha fått det där skrivet i alla fall! Nu kan vi ta dagarna som dom kommer!
hörs då!
Issa
 
 
 
 
 
RSS 2.0