spelar det nån roll? nej kanske ingen, kanske allt egentligen

Idag vaknade jag av att mamma ringde och väckte mig..... jag som tänkte sova lääänge. Var så trött att jag inte ens fattade var det var som vibrerade bredvid mig. Menmen, finväder var det och hon föreslog stranden, men jag såg moln och föreslog pappas altan. Hade dessutom lovat att vara med papi idag, och resten av veckan innan jag drar iväg till frankrike. Så jag åkte dit och mamma till stranden. Molnen kändes ju som om dom skulle lägga sig som ett täcke ganska snabbt, men det var soligt fram till 3 faktiskt. Galet, för överallt annars i sundsvall verkade det vara moln!

Efter ett tag blev jag rastlös, och pappa och gabbe skulle åka och spela golf på eftermiddagen (vilket jag inte alls var särskilt pepp på). Jag smsade Louise istället, och det ena ledde till det andra, och slutade med att vi satte oss i bilen och bara åkte iväg!

Efter massa småvägar i timrå ledde dt fram till Y:et, där vi stannade och leeekte lite.

ett Y


en Louise


en gungande, och sjukt snygg Louise


en gungande, storfotad louise


en Louise som tittar ner i ett hål. Jag skulle ju såklart tvinga mig ner i däck, som satt på rad. Som var lite för små för mig. Men jag tror ju såklart att jag fortfarande är tio år gammal och får plats var som helst! Jag kom inte upp igen, så fick krypa ut längs ner. Yes, ner i sanden bara..!


en ruschelkanåkande (nej, det är inte felstavat. Det är stavat som man SKA uttala det, och som det SKA sägas, och den som säger att det inte finns ett sådant ord förtjänar itne att kunna det svenska språket) Louise.

 
Det var en gång ett litet y, och två avlånga bilder.


doppade fötterna i indalsälven, och konstaterade att det var lite sådär småkallt.

Efter vår lilla färd åkte vi hem till henne en snabbis, innan våra kära mammor sa att vi fick vara med och äta middag med dom. (Tack, jättesnällt att ni ger mat åt era barn liksom!) Vi var dock tvingade att handla för att detta skulle inträffa. Så hämta jonas, ner till willys, hem till mig och sen käk. Tacos, vad annars?

Sedan slutade det med Alias, vilket vi vann (mamma var dock grym på att vara hysterisk), följt av familjegeni. Där kunde vi dock känna oss ägda av fröken doktor, som kunde alla möjliga konstiga frågor man inte ska kunna! Vi var dock bara två frågor efter..



det var min lediga dag.. imorgon väntar hårdträning; gym och 15-15 intervaller (döda mig). Sen lär jag ju käka som ett monster och inte röra mig på hela dagen. Fram tills 7 typ, då blir det street vid skvadern igen! så jääääkla kul!

Hanna smsade mig nyss också, från ääämsterdam! Synd att jag itne e med.. saknar mongisen! men på fredag blire ju giiirls night!

MEN ska faktiskt lägga mig och sova nu, är väldigt trött (inget bra på tv, inga värda personer vakna, hehehohoho)!

sov gott!
RSS 2.0