Sen uppdatering

Hallådär! (-en månad efter senaste inlägget, men bättre sent än aldrig)
 
Vår nya coach är okej tycker jag. Han har en del konstiga grejer för sig i offense, typ att  man inte ska röra sig bär bollen går inside, att man inte får cuta när nån attackerar och att man inte får studsa studspass i 3-sekområdet bland annat.. Jag försöker att förbise det dock, det är ju trots allt bara 4 matcher kvar. Defensivt tycker jag att han säger bra grejer, kanske inte 1-1, men lagförsvaret har blivit intensivare i alla fall. Vi lyckades ju vinna mot Eos utan båda amerikanerna och på i stort sätt 5 spelare. Har nog aldrig varit så glad och lättad som efter den matchen. Fan vad bra vi var!!!
 
Vi fortsätter dock att vara sjuk- och skadedrabbade, så vi är inte alls många på träningarna. Vi var 6 nästan hela förra veckan, så vi fick låna in några 04-pojkar att träna med så vi kan lira på träningarna. Elin och Fanny har ju sedan tidigare dragit pga klubbens beslut att byta tränare, och felicia fick inte träna på 3 veckor pga en tredje hjärnskakning så hon drog också. Jag var sjuk hela förra veckan (världens sämsta timing), frida blev magsjuk i helgen och ena amerikanen har åkt hem pga knäskada. Dålig timing inför den viktiga matchen vi hade mot visby i lördags, som vi också förlorade med 3... Jag lirade 15 min, men det gick inte att få ur mig så myket mer med tanka på hur jag mådde. Nya tag nu! Vi har seriens tre bästa lag samt Mark framför oss. Mark-matchen (borta dessutom) är en match vi måste vinna, annars blir det kval. Vi hoppas kunna ta Alvik i helgen också, så håll alla tummar ni har!
 
Har inte jobbat så mycket på senaste tiden heller eftersom jag varit sjuk och så. Måste ta tag i mig själv asså, det här håller inte. Jag har blivit lat!!! Var dock på gymmet idag med dani, och nu har vi bestämt att vi ska skärpa oss med både kost och träning. Snart sommar liksom, haha! Jag kom ju igång där ett tag, men sen blir man ju sjuk på det då givetvis och då faller allt.. men som sagt, nya tag nu!
 
Skulle varit med i smartare än en femteklassare i onsdags också, men blev lottad trea så jag hann ju såklart inte vara med. De två innan gick såpass långt att jag inte hann vara med, och detta hade vi blivit varnade om innan att det kunde hända. Tyckte det var sjukt tråkigt och blev såklart väldigt besviken, speciellt med tanke på att både mamma och pappa flygit ner för att titta. Dessutom kunde jag alla frågor utom en som ställdes också.. Så om jag hade varit flrst ut hade jag varit rik nu, haha. Dagen efter så ringde dom dock upp mig och sa att de väldigt gärna ville ha med mig och att de isf skulle garantera mig en plats om jag ville åka ner igen. Gjorde tydligen ett väldigt gott intryck, så det var kul. Tackade givetvis ja, så nu ska jag ner dit igen 28e februari.
 
Annars har jag hängt en massa med elsa, dani och olivia. Vi var på alla hjärtans dag-dejt bland annat och käkade kebab och såg fifty shades darker. Har varit hemma hos dani och sett film, käkat massa mat, sett basket, åkt på utflykt osv. Bästa tjejerna, vet inte vad jag hade gjort utan dom! Elsa har dessutom lite halvt flyttat in och sovit här en massa senaste månaden! Vi har börjat kolla på resor, planen är att dra iväg när säsongen är slut, så vi har hittat massa roliga alternativ!
Min mor har varit på besök två gånger också, och i helgen kommer pappa, mamma och stefan samt carin och anders och hejar på matchen! Papi sover över också, så det blir en braa helg!!
 
Nu ska jag käka och tagga iväg till träningen. Lägger upp lite bilder från senaste månaden nedan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss på er!
 
RSS 2.0