Stand up little girl, a broken heart can't be that bad

Fick köra frivändningar igår. ´Som jag har längtat, helt sjukt. Fick dessutom köra slide-övningar, så nu är det på gång på riktigt! Har dock den sjukste träningsvärken idag. Kan inte röra mig, haha! Men har ju inte frivänt på ett år (ganska precis) så är ju inte så konstigt. Skön känsla ändå.
 
På kvällen var det KFUM-avslutning där jag fick ett extra pris för årets ledare! Så gulligt av dom, det värmer mitt lilla hjärta! What's left of it anyway..
 
Idag dog jag på gymmet. All motivation bara flög ur mig.. Som om nån punkterade en ballong. Blir så arg på mig själv att jag inte kan släppa det bara, utan mitt jävla huvud ska komma ivägen. Har varit tufft att komma igång med träningen efter turkiet-resan av nån okänd anledning, hoppas det släpper snart för orkar inte med ett till dåligt pass!
 
Annars har jag haft en helt fantastiskt bra fredagkväll! Och jag hoppas vid gud att Eddie(sjukgymnasten) inte lyckas läsa detta, för då får jag en rejäl utskällning.. Men bestämde med några av mina brudar att vi skulle dra till balders och lira lite mellan 19-21! Julia hängde också på. Superbra träning för tjejerna att få ha henne där! I vilket fall så spelade vi lite 1-1, 2-2 och 4-4, och jag kunde såklart inte hålla mig från att vara med. Det sjuka var att det gick hur bra som helst i knät.. kände ingenting, kände mig stark och stabil och relativt kvick i rörelserna! Kunde spela fullt ut helt enkelt, och det kändes fantastiskt! Vet att jag inte får, men känns så skönt att veta att jag kan. Och nu kommer förhoppningsvis motivationen tillbaka!
 
Hade dock mina gamla gympaskor på mig när vi spelade, så har n fruuuktansvärda skavsår och blåsor på fötterna nu.. kan knappt gå. Hoppas dom läker till imorrn, annars måste jag hitta på nån smart förklaring till Eddie angående varför jag haltar.. hmm
 
Är så imponerad av tjejerna också, hur långt dom har kommit, och hur drivna dom är! Några av dom älskar ju som sagt basket nästan lika mycket som mig, och det värmer baskethjärtat.. Vi hade ju träningsmatch i söndags, träning i måndags, träningsmatch i tisdags, träningsmatch i onsdags samt träning och träningsmatch igår! Hundra träningar och matcher i rad, och trots det så vill dom gå till balders och spela på en fredagkväll... Jag säger ju absolut inte nej. Spelar gärna så mycket jag kan, och vill att de ska få alla möjligheter i världen:)
 
Vi åker ju till basketfestivalen på onsdag morgon, och har träningsmatch söndag, träning måndag och träningsmatch tisdag innan det, så e fullt schema! Imorgon SKA de vila, har tvingat dem!! Trots det undrar en av monstren om vi inte kan slänga in en till träning "typ två på söndag".. haha, lugn i bussen nu. Vila är också viktigt, men det är så roligt att viljan i alla fall finns där!
 
Fy vad jag kommer sakna dom när jag flyttar... har ju coachat fem av dom i sex år nu. Halva deras liv alltså, och nästan en tredjedel av mitt. Så sjukt när man tänker efter.. Kommer kännas så tomt! Men jag hoppas och tror att jag har gett dom alla förutsättningar och all motivation de behöver för att fortsätta lira, och i vissa fall bli riktigt riktigt bra!
 
Nu ska jag ta och lägga mig så jag kan gå ut och sola i finvädret imorgon!
 
Tänkte lägga upp lite bilder från greklandsemestern i somras först dock! Kom på att jag inte sett bilderna mamma knäppte, så här kommer ett urval:) Är innan operationen dessutom, och herregud vad det syns tydligt nu; underbettet och allt snett och knäppt. Haha, shit, man glömmer bort hur det såg ut. Kommer inte ens ihåg hur det kändes längre.... aja, häääär är dom
 
 
 
RSS 2.0