Fire up

God kväll hurrni.
 
Tung förlust igår mot Mark. Tungtungtung. Jag förstår knappt att vi torskade, det känns som att matchen knappt har spelats.. Vet inte vad som hände, men det var uppenbarligen inte våran dag igår. Hade vi vunnit den hade vi spelat slutspel, och nu pekar det mesta på att vi kommer få kvala istället. Allt hänger på matchen mellan telge-visby på onsdag. Om visby förlorar går vi till slutspel, men om de vinner så kvalar vi. Telge spelar dessutom inte för nånting, men jag hoppas verkligen de gör allt de kan för att vinna, sen ber jag till gud att det går vägen. Så jäkla tråkigt då jag verkligen tycker att vi förtjänar en slutspelsplats. Det är så orättvist att vi är i den här positionen, speciellt med tanke på att det är flera lag som är sämre än oss men ändå ligger högre upp i tabellen. Men som sagt, hoppas hoppas hoppas telge vinner. 
 
Smartare än en femteklassare gick åt skogen det med. Får egetligen inte säga någonting om det förrän det sänds, men jag är för less för att orka bry mig. Åkte ut på första frågan, yääääää. Har alltid sagt att folk är korkade som åker ut på första frågan, varför väljer de inte ett ämne de är säkra på liksom? Men när jag stod där, och stirrade på mitt eget läxförhör insåg jag; att det finns inte ett ämne här jag är säker på. Vad är oddsen för det ens? Hade jag hadft matte, svenska, engelska, nordisk eller grekisk mytologi, rymden, geografi, NO eller religion så hade jag kunnat börja med någon av dom. Men hade jag det? NÄÄ. Vad är oddsen? Hade dessutom nämt tidigare att det var några ämnen jag absolut inte ville ha; Musik, slöjd, böcker och djur och natur. And guess what, jag hade ALLA dom ämnena. Nånstans känner jag att det inte var meant to be att jag vara med i det där. Hur mycket otur får man ha liksom? Utöver dom ämnena hade jag Kemi, Teknik, Almanackan, Människokroppen, Sveriges historia och nåt annat ämne jag inte ens kommer ihåg. Vad är det där för läxförhör ens? Blev typ irriterad när jag stod där och insåg att det inte fanns en chans att jag skulle kunna komma upp några nivåer ens för att det var så dåliga ämnen.  Men, av dom så kändes sveriges historia (åk 5) och människokroppen (åk 1) bäst, så jag började med människokroppen. Kan ju trots allt luftvägar, matspjälkning, blodomlopp, immunförsvar, nervsystem, organen och dess funktioner samt cellens uppbyggnad och livscykel. Får jag nåt av det? nä. Jag får en fråga på vad ett av benen i underbenet hette. Var inne på smalben eller skenben, väljer att kika på ungen som har skrivit "lårben" vilket jag med största säkerhet ju visste var fel.. Så efter massa diskuterande med mig själv fram och tillbaka säger jag smalben. Så var det skenben. Heja mig! Så jäkla irriterad. Det var två veckor sedan inspelningen nu, och jag har fortfarande inte släppt det. Men ni som känner mig vet att jag ältar saker i hundra år, så det kommer säkert ta några månader till innan jag har släppt det. Precis som matchen igår om vi nu inte går till slutspel... Men jag blir så irriterad eftersom jag kan så jäääääkla mycket!!!! Så lyckas jag få en fråga som jag inte kan. En liten pyttepytte minimal tröst är ju dock att om jag hade klarat den frågan känns det som om jag hade fixat en eller två till. Men då blir jag ju ist arg på läxförhöret.. VAD. ÄR. ODDSEN!? ååååh baaaajsssss.....
 
Så för tillfället är jag bara less. Känns som om det ligger dålig karma över mig, och jag hoppas det vänder snart, orkar inte med det här.. Min hjärna brinner upp av övertänkande. Ska åka hem till Sundsvall en snabbis efter matchen på onsdag och hänga med mamma och pappa lite. Känns bara som att jag måste få komma hem en liten sväng. Även om det bara är ett dygn.
 
Förutom matchen igår har basketen ändå gått rätt bra. Jag tar för mig mer och mer och har fått tillbaka självförtroendet jag hade innan jag skadade mig för snart 4 år sedan. Jag har ju alltid vetat innerst inne att jag har kunnat, men har aldrig riktigt vetat hur. Alberto sa till mig innan han drog att jag måste sluta vara så rädd för att göra misstag, och jag har verkligen tagit till mig det. Det är ju så jag har tänkt tidigare, men mina misstag är vad som satt mig på bänken senaste åren, så jag har nog ändå tagit ett steg tillbaka där. Nu är jag tillbaka på rätt väg igen. Jag har mycket mycket att lära, och många timmar i hallen framför mig, men nu är jag i alla fall tillbaka på rätt spår. 
 
Jag älskar laget också. Bästa laget jag varit en del av sedan Sundsvall. Om vi stannar kvar i ligan blir jag nog kvar, tillsammans med 3 av mina bästa kompisar, förutsatt att coachen stannar. Jag hoppas verkligen att allt går vår väg, för jag vill verkligen fortsätta bygga på det här. Vi har något rikitigt bra på gång. Snälla, snälla, snälla, kan vi bara fixa detta och få spela kvar i ligan!!!!
 
Annars går jobbet bra, jag jobbar min sista månad i östersund nu. Planen var att åka till Thailand med Elsa i slutet av Mars, men det lär ju inte bli av nu eftersom kvalet slutar 12e april. Flyttar ut ur lägenheten sista mars också, så beroende på hur länge vi lirar kmr jag sova hos elsa, sedan flyttar jag tillbaka till Sundsvall.
 
Jag hoppas nästa inlägg har lite mar positiva nyheter att bjuda på. Nu ska jag sova så jag orkar upp till jobb imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss på er!
 
RSS 2.0