White lips, pale face

Hej på er!
 
En dag kvar till jul, känns fett konstigt. Trots att vi började med julmusik och stämning och allt vad det var på EH redan 10e november har det gått sjukt fort fram till jul. Går vara snabbare och snabbare för varje år. När man var mindre hade man ju nedräkning i skolan, pch tände ljus på morgonen medan fröken läste bok. Mamma anlrdnade en skattjakt varje advent, man fick äta sin lilla chokladbit ut chokladkakendern varje morgon och kliva upp och se adventskalender innan man åt frukost. Man tyckte att tiden gick så ofantligt långsamt fram till julafton och villa bara att dagarna skulle springa lite snabbare. Nu säger det poff från den 1a till den 24e, så man inte ens hinner komma i stämnkng.. Det enda jag är döless på är julmusiken, men det är espresso house fel.
 
Aja, jag är i Sundsvall för tillfället, och stannar två hela dagar, hehe. Åkte hit med faster efter träningen igår och åker tillbaka på söndag eftersom vi har match 28e och ska träna innan. Blir alltså bara en snabbvisit, men får istället en vecka i sundsvall efter nyår, så då har jag tid att träffa alla! Erik firar jul hos sin mormor och morfar i östersund, så han stannar med mig där fram till nyår, så behöver jag inte sakna honom i alla fall;) perfekt!
 
Det var nästan 3 veckor sedan jag skrev ett inlägg, men har lagt det lite på hyllan eftersom jag känt att jag haft annat för mig. De mediga dagar jag haft under helgerna har spenderats på annat vis så har inte prioriterat att skriva Helt enkelt.
 
Papi hälsade på för två helger sedan och såg matchen mot Mark, som vi krossade med 30p. Tyckte vi gjlrde en väldigt bra match över lag! Sedan gick vi ut och käkade svingod mat på tre rum och bara umgicks.
 
Vi lirade mot uppsala helgen efter då mami och stefan var här och sov över. Faster och farmor kom också och tittade så det var roligt. Synd bara att jag hade en väldigt dålig match och inte hade särskilt mycket att visa. Vi vann dock stort så det var en bra laginsats. Hade dock sagt att matchen i sig var väldigt råkig att se, med väldigt många avblåsningar och straffkast. Menmen.
 
Gick ut med Elsa och några ur laget och herrlaget den kvällen också, vilket var väldigt roligt. Har alltid så jäkla kul med henne, världens bästa tjej!
 
 
Lirade mot Alvik i tisdags, och där var vi bajs. Lagets försvar var bajs, och jag var bajs. Trots det torskade vi bara med 8, så om vi kunde för å oss att ha en bra match mot alvik (som för övrigt ligger tvåa i tabellen) skulle vi ju vinna. Jag brukar alltid tänka att det ärst att ge 100% i slla lägen och lita på sina beslut. För det är bättre att göra 100% fel, istället för att gå på halvfart och bara göra 50% rätt, för då blir det ändå fel i slutändan. Detta var exakt vad jag kände att jag gjorde mot alvik.. Tvekade fett mycket och då blir det bara pannkaka. Vill överspela, men är rädd att hon ska gå back door, så då spelar jag över lite halvt, låter henne få bollen och blir slagen efteråt istället. Idioti. Skärpning issa, du vet ju vad du ska göra!! Revanch mot visby nu den 28e!
 
Och jobbet har gått bra, som det alltid gör. Hade rekorddag igår, var helt galet att jobba då, men sååå kul! Ska jobba 26e också när mellandagsrean startar, yeheeey!
 
Näe, nu är det dags för mig att hoppa upp ur sängen. Sov hos erik igår, så nu ska mamma hämta mig och vi ska åka hem och laga mat, baka och slå in paket. Firar julafton hos pappa med gänget imorgon, så vi ska ha lilla julafton med släkten ikväll! Har dissat julmaten så det blir palt ist, FETT GOTT! Sen ska vi äte efterrätt, dela ut paket och spela massa spel. Älskar julen och att få träffa och umgås med familj och släkt, bästa jag vet!!
 
Puss på er allihopa, och hoppas ni får en god jul!
RSS 2.0