Umeå-flytt!

God kväll!
 
Har bott i Umeå i bra precis två veckor nu, och än så längre trivs jag fett bra. Laget är grymt, det står jag fast vid, fantastiska tjejer verkligen. Coachen gillar att prata, som jag sa, och än så länge är han vääldigt strikt med rörelsemönster osv. Han har sagt att han inte vill ha robotar till spelare, men just nu känns det så. Gissar att det bara är för att han vill ha in diciplin osv, får se om det blir bättre sedan.
 
Vi har tränat varje dag sedan det drog igång, två timmar på morgonen (10-12 oftast) och två timmar på kvällen, varierade tider, men som jag skrev senast vill han ha sena träningar, så vi har tränat kring 19.30. Han gav oss ledig förra lördagkväll, så då var vi ut och käkade med laget.
 
 
Behöver jag nämna hur trött kroppen har varit efter allt detta? Mina vader har varit två klumpar, har knappt kunnat gå för att dom haft sån träningsvärk. Och den har varit konstant i 1,5 vecka. Har haft ont i ryggen också, men var till en sjukgymnast i tisdags som knäckte till den och sa att det skulle bli bra, så väntar fortf på det.. Sedan gymmade vi för första gången i torsdags och fredags, så har haft sjuk träningsvärk efter det med. Bara ont, överallt liksom. Igår när jag vaknade och gjorde mig redo för träning var kroppen typ avdomnad, så jag kände inte ens att jag hade ont.. Jag kunde bara inte röra mig, haha. MEN, vi fick som tur var ledig igårkväll och hela dagen idag. Fruktansvärt välbehövligt. 
 
Så igår käkade vi middag med laget och hade lagfest hemma hos Hollie tillsammans med några ur herrlaget. Sjukt roligt! Men det blir väl enda gången vi kmr ha tid med nåt sådant, med tanke på hur vårat schema kommer se ut framöver, haha! Jag och Dani kom hem vid 4 och la oss i hennes säng och käkade godis. Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och pluggat/sovit/kollat på paradise hotel. Jag började få lite ont i halsen i veckan, tänkte att det var den årliga september-sjukan som skulle drabba mig eftersom jag blivit ordentligt sjuk i september båda föregående år, men nu har det lagt sig så jag hoooppas att jag klarar mig!! Dani däremot är rejält sjuk vid det här laget. Heltäppt i näsan, halsont osv. Stackars lillan. Får hoppas hon piggar på sig snabbt.
 
 
 
Annars har jag ju börjat skolan också. Haha. Alltså. Hahahaha. Jag vet inte vad jag gett mig in på, men jag har ju definitivt tagit mig vatten över huvudet, och det känner jag redan efter en vecka liksom. Vi har en introduktionskurs på två veckor, men det är nya utkast på 50 sidor VARJE dag som man ska lära sig. På engelska. Jag fattar ju inte hälften som står. Dessutom har jag ju inte tid att gå på föreläsningarna på morgonen eftersom vi har träning, så jag får ju försöka lära mig själv. 
 
Jag och Dani hade dock möte med studievägledaren i torsdags, och hon sa massa bra saker. Typ att lärarna måste ta hänsyn till oss eftersom att basketen går först, och att alla lärare ska försöka hjälpa oss så mycket de kan för att det ska underlätta för oss. Jag ska träffa den ansvarige på min linje på onsdag och gå igenom schema och se vad vi kan göra och så. Ska dessutom fråga vilka föreläsningar som kan vara viktiga att gå på osv med tanke på att jag annars missar de flesta. Min livsfilosofi är ju att allt brukar lösa sig, så vi får väl hoppas att det gör det här med.
 
På torsdag beger vi oss till Prag med laget och blir där en vecka, sedan åker vi vidare till Jekaterinburg i Ryssland, åter i Sverige den 18e. Vi kommer att lira en match på fredag, två på lördag, en på söndag, och en på tisdag. Sedan lirar vi flera träningsmatcher i Ryssland också. Tufft schema, men det är vi ju vana vid vid det här laget. Jag har också examination på torsdag och fredag, så jag måste lösa det på något vis.
 
Roligt att det börjar dra igång med matcher i alla fall!
 
Nu är det dags för mig att sova. Imorgon är det träning, skola och träning igen som gäller.
 
Puss på er!
RSS 2.0