Show me to a higher place

Hej allihopa!
 
Lördag. Sovmorgonslördag dessutom, hur underbart? Klev upp klockan tio och käkade frukost, sedan gick jag och la mig i sängen igen. Insåg att jag ahde 527039750293 olästa meddelanden från chefen och bpcn i vår grupp... And guess what? En tjej hade inte dykt upp till jobbet idag, och inte hört av sig, och gick inte att få tag på. Vet inte hur mycket jag skrivit om den här tjejen (tror att jag inte ens nämnt henne..?) men det här är andra gången just detta händer. Plus att hon de senaste månaderna sjukanmält sig 1-2 gånger i veckan. I VECKAN!!!!!? och oftast några timmar innan sitt pass. Fucking retard asså, jag var så jävla arg. Anledningen till att jag jobbade 172 timmar förra månaden och inte 126 som jag var schemalagd för var ju huvudsakligen pga denna brud.
 
Chefen hade dock ett snack med henne då vi tyckte det var bäst att hon slutade, och hon höll med. Jag menar, detta är en arbetsplats och inget jävla dagis. Du kan inte ringa och sjukanmäla dig och tro att det är som i skolan; att det bara straffar dig. Du har ett jobb som måste skötas, du har ansvar för vissa uppgifter som ska göras, och om du inte dyker upp straffar det alla andra! Men vissa skiter ju i allt och tror att det räcker med ett "jag är sjuk"-sms så är allt löst. Tror dom att det är världens lättaste grej att hitta nån som kan hoppa in och jobba eller? Då kan ju jag svara att näe, det är det verkligen inte. Och det hade fortfarande inte varit okej, även om det hade varit lätt att hitta folk. Vissa människor vet inget om ansvar, och om att växa upp, förstå innebörden av att ha ett jobb, att ta ansvar eller att ställa upp för andra och inte bara tänka på sig själva. Det har gjort mitt jobb tusen gånger svårare, då jag fått spendera mina få lediga dagar med att jaga folk som kan jobba, försöka lösa pass, eller överlappa pass för att täcka luckor som inte kan lösas. Är så fruktansvärt trött på den här bruden.. nej förlåt. På det här LILLA BARNET nu, så jag har lust att be henne fara och flyga. För att itne tala om hur arg min chef och bpc var. Vi hade en seriös diskussion idag om att bara be henne lämna sina nycklar och dra. Visst, då har vi luckor, men vi vet i alla fall om det innan och kan försöka lösa dom på förväg istället för att vara 50-50 på om dyker upp till sina pass eller ej. Kim (bpc) fick dessutom komma in på sin lediga dag och ta hennes pass, hon som har jobbat 6 dagar i vacken 3 veckor i rad nu.
 
Juste, som grädde på moset hade hon lagt upp en bild på fb igår när hon var ute och drack vin! Sedan hade hon skickat ett mess till Kim idag kl 12 och skrivit "Oj, jag vaknade nu. Vaknade inte av mitt larm". Asså... URSÄKTA!?!?!?!?!??!?! Vart är novellen om hur ledsen du är och alla förlåt och det ska aldrig hända igen och hur mkt du skäms och hur fucking dum du är!?!?!?! Usch. Vill aldrig se henne igen.
 
Hahahah, dagens hat-utlägg avklarat! Vi går vidare, hehehihihihihoho
 
Klev upp ur sängen vid halv tolv och käkade lunch. Inte sötpotatis idag, utan körde ris inför matchen. Lite bättre energi!
 
 
 
Begav mig mot hallen i det fina vädret eftersom Erica skulle hämta upp mig där. Det var verkligen fantastiskt skönt ute idag. Soligt och varmt och maaaassa vårkänslor. Blir helt lycklig! 
 
Väl i frysen såg jag att herrlaget hade match. Undra vilka dom möter, tänkte jag, och ju närmare jag kommer planen inser jag att.. Det är ju Sundsvall!? Så typiskt att vi skulle ha bortamatch just idag då, hade ju varit roligt att se matchen annars. Men hann bara se 5 min innan vi skulle åka. Resan till södertälje tog bara 25 min, så vi var i hallen ganska tidigt och kunde skjuta massa innan. 
 
Vi förlorade matchen med 10p, vilket var tråkigt. Vi var bättre än dom, och vi skulle ha vunnit. Menmen, sånt är livet. Jag gjorde iaf en bra match, alla 5 min jag var inne. Tyckte alla runtomkring iaf, så det är väl kul. 
 
Efter matchen drog vi till olearys och käkade. Åt tills jag fick ont i magen och inte kunde röra mig, haha! Standard. Och nu ligger jag här i sängen och äter morötter, dricker smoothie och kollar på film. Jag är faktiskt inte ens sockersugen... hur sjukt? Jag brukar ju ändå ta en dag i veckan då jag äter onyttigt, men jag ifrågasatte på riktigt när jag handlade idag om jag verkligen var sugen... och svaret var nej. Haha, så sjukt. Men jag köpte frukt och en trocadero, så ska göra fruktsallad imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet. Det blir namnaaammmmm!
 
Jobb som sagt. Väckarklockan står på 7 så jag ska faktiskt sova nu.
Godnatt kåmpisaaar, puss!
RSS 2.0