Ny klubb i sikte

God kväll!
 
Så har ännu en vecka gått utan att jag skrivit, haha.. Men jag har dragit igång träningen med jocke nu, och det kombinerat med jobb gör att jag inte har tid/ork till så mycket mer.
 
I måndags körde vi snabbhet/hopp i ryggis-spåret. Mycket uppförsbacke, resulterade i en jäkla träningsvärk kan jag säga.
 
Var ledig från jobbet på tisdag, så jag och papsen tog en road trip till östersund för att jag skulle provspela för deras damligalag. Först hade jag möte med coachen som berättade om föreningen, målsättningar, spelare, vad dom kan erbjuda osv. Så pratade vi om vad jag har för mål, förväntningar och förhoppningar osv. Så det gick bra, vi var bra överrens. Dessutom har dom inte nån spelare på min position för tillfället så det ökar ju chanserna att få mycket speltid. 
 
Jag provtränade med dom på kvällen, vilket gick bra. Det var inte så många där som kommer vara en del av laget nästa säsog, utan mest unga spelare, så det var väl inte direkt nåt motstånd. Men kul att få lira lite igen!
 
 
 
Onsdag, torsdag och fredag har jag bara jobbat och tränat! Har träningsvärk konstant, men det är en del nya övningar, så jocke sa att jag fick räkna med att ha träningsvärk i ett par veckor, haha. Kul är det iaf. Har fårt mycket beröm för min rörlighet och teknik, att det inte finns mycket att rätta till. Så det är jättekul. Nu ska jag bara bli stark också!;)
 
Fick med mig pontus på intervaller igår också, hör och häpna. Kul att springa tillsammans med någon iaf.
 
Idag hade jag tid hos eddie 13.45 så sprang dit på min rast. En jävligt hård armbåge och tre nålar fick min stackars gluteus-muskel smaka på denna gång. Men det hjälper ju, så det är bara å bita ihop.
 
Nu har jag en helt ledig helg framför mig. Välförtjänt och välbehövd kan jag säga. Det blir massa födelsedagsfiranden och annat smått och gott.
 
Hoppas ni får en fin helg allihopa.
Puss på er!
RSS 2.0