När solen gått ner

God kväll!
 
Har inte uppdaterat på hela veckan insåg jag nu, men har nog inte haft tid. Vi säljer för ca 10k mer per dag än förväntat på jobbet, så jag har både kört ordinarie pass och jobbat extra för att det varit så mycket. Imorgon gör jag min sista dag, och det ska väl bli skönt med lite ledighet, men jag har ju inte jobbat så mycket så det har inte gjort mig något att vara där. Trivs verkligen med tjejerna, och med det här jobbet. Det är snarare kul än jobbigt att gå dit! Så det ska faktiskt bli rätt tråkigt att flytta och byta shop igen, men förhoppningsvis är östersundsbrudarna lika fantastiska som dessa!
 
Träningen flyter på också. Fick äntligen upp 70kg frivändning igår. Pontus var med och kunde filma, så det var lättare att korrigera tekniken då när man fick se vad man gjorde för fel. Har för övrigt fått med mig pontus både på gym igår och på intervaller idag, inte illa! Men jag tror att han börjar komma igång med träningen ordentligt nu, och det är ju roligt!
 
Annars har jag satt PB i bänk på 67,5 kilo i tisdags, samt att jag gjorde 3 chins!! Har ju knappt kunna göra en tidigare så det är sjukt kul. Följer schemat i böj också och tryckte upp 75kg igår, så allting går framåt. Väldigt kul.
 
 
Sedan har det varit lite smått och gott bara. Har varit ute och papi och theresa till i onsdags och myst på (plus åkt in till stan för jobb då), i torsdags var jag och erik ute och käkade och igår (enda lediga jobbdagen denna vecka) så tränade jag som sagt med pontus på dagen och åkte sedan ut till Skatan och mötte upp Eriks kompisar, Ida pch Philip. Vidare därifrån drog vi ut med båten till Borgasand. Clara anslöt också efter en stund, så vi grillade, badade och åkte vattenskidor. Det blev lite sent dock, var sjukt kallt i luften där vid 21-22 tiden. Så länge solen var framme (ja vi hade tur att den var med oss) var det varmt, men när den gick ner var det varmare i vattnet. 21 grader för att vara exakt. Stod länge på skidorna den här gången också! Och det var ju som pappa sa givetvis; när man får in tekniken är det ganska lätt. Frös dock så jag skakade efteråt, med tio kritvita frusna fingrar.. ingen är förvånad. Tur man kunde värma sig vid elden.
 
 
 
 
Idag har jag jobbat, efter en lååång och skööönt sovmorgon, sen sprungit intervaller som jag då fick med mig pontus på innan vi åkte hem till honom och käkade tacos och såg film. En bra lördag! Nu sitter jag och väntar på att erik ska komma hem, sen lär vi väl slå på nån film och somna till eller så. Sista jobbdagen imorgon, sedan två veckors semester. De sista två veckorna hemma faktiskt, som jag tänkte ta tillvara på till 100%.
 
 
Vi hörs nåt! Puss på er!
RSS 2.0