Ett stycke helg och ett stycke hike

God kväll!
 
Insåg attjag inte skrivit på snart en vecka, men det händer inte sådär jättemycket nu när vardagen dragit igång för mig. Jobb-sova-träna-sova plus massa mat däremellan, det är ungefär det.
 
Fick en smäll på knät (eller en cm ovanför, på låret) i torsdags, och tyckte att det kändes lugnt. Jag haltade omkring lite eftersom det kändes som en lårkaka, sen körde jag på som vanligt. Igår på jobber kändes det dock i knät.. Det låser sig och gör ont på insida/baksida knät liksom. Det är mitt opererade knä, så blir lite nojig att det ska vara nånting. Typ menisk.. Men jag hade ju inte ont där vid smällen, och det blev inte svullet eller så, så jag är lite lur på vad det kan vara.. Men jag ska avvakta lite och se.
 
Erik kom hit i helgen också, så vi åkte ut till hans stuga på lördagen och umgicks där hela dagen. Käkade grillat till middag, såg film och bara va. Vi hade typ kunnat ligga rakt upp och ner i soffan hela dagen utan att jag hade klagat. Mår bara så bra av att ha honom nära. Usch vad jag saknar honom när han inte är här..
 
 
Skulle börja jobba kl 7 på söndag så vi klev upp tidigt och han skjutsade in mig innan han begav sig tbx till sundsvall.
 
Efter jobbet hade coachen ställt in träningen och bestämt sig för att laget skulle på "hiking" ist.. Så vi möttes i badhusparken. Gick över till frösön och upp för slalombacken till utkikstornet (som för öveigt var stängt). Behöver jag säga att det var jobbigt? Vaderna typ krampade ihop, men ja, vissa tycker väl sånt där är kul.. Väl uppe körde vi lite lekar för att lära känna varandra (fett kul faktiskt) och sedan vandrade vi den långa vägen ner, dvs runt berget.
 
 
 
 
 
Kvällen bjöd på kycklingrulle och hemmakvällagodis innan jag somnade vid 22.
 
Idag klev jag upp tidigt och jobbade, sov efter jobbet och tränade på kvällen. Haha, som vanligt med andra ord. Är svintrött nu dock och ska upp 5 imorrn igen, så nu är det läggdags.
 
 
Puss på er, och sov gott!
RSS 2.0