ett liv i två meningar, i dig och mig

Ja hurrni, gårdagen var ju trevlig. Shoppade alldeles för mycket om jag ska vara ärlig... Men när det blir vår får man ju den där känslan av att man vill byta ut hela sin garderob mot sommarfärger. För tillfället består den ju endast av svart, vitt och grått.. Nån färgklick här och där, men inte är det mycket iaf. Så nu börjar jag stuva in lite färger; sommarkläder. Känns king!

Gjorde också klart presenten till min kära oliv som fyller 19 om några minuter. Blir superbra! Ska fira henne (fast mest valborg då, men blir som två flugor i en smäll) genom att åka ut till nannas stuga med massa härligt folk. Skulle först bara va några brudar, men nu har gänget utökats och vi är typ 20 pers.. Känns lite lagomt kul när det kommer till att sova med tanke på att finns typ två sängar där! Haha, men man brukar ju inte bry sig. Slutar ju oftast med att alla ligger huller om buller och sover, och sedan känner man sig mongoäcklig när man vaknar på morgonen. Top det!

Annars åkte jag ut till grabben min igår efter middagen! Jag var ganska död med tanke på att väckarklockan väckt mig på morgonen, men vi envisades ju med att vara uppe sent som vanligt! Såg da vinci-koden på femmad och drygade på... lite som vanligt när vi e trötta.

Kom hem idag och fortsatte vara död! La mig och sov några timmar faktiskt för att orka med gymmet senare! ..Som inte blev av ändå, för att jag fortfarande var trött när jag vaknade. så idag har jag åstadkommit: ingenting! Skönt ändå. Såg ice age 2 med mami (hennes favoritfilmer det där), och bland det bästa är ju när sid går och sjunger... "små mammutar, små mammutar, snart finns ni inte mer", "Utdöda är ni allihopa, allihopa, allihopa. Du med, men inte jag" och "klappa händerna om du vill leva kvar". Klockrent faktiskt!

Näe, nu ska jag gå och lägga mig.. om jag ska orka med morgondagens bravader!

30e april

grattis till världens finaste, underbaraste människa; Olivia. 
Du är det bästa som finns :)




puss! :)

RSS 2.0