Tystnad

Tjenix!
 
I senaste inlägget berättade ju om mina sömnproblem den fredagen.. Fick min förklaring till varför på lördagen. Vaknade upp döööförkyld. Helt täppt och tryckande huvudvärk, så jag stannade i sängen den dagen. Ni som känner mig vet ju att ja aldrig blir sjuk, har tvyp världens bästa immunförsvar, så kroppen måste ha varit riktigt jävla utpumpad efer veckan. Åt uppenbarligen inte tillräcklgt heller.
 
Som tur var hade vi day off på söndagen, så jag klev upp, tog med mig frukosten till soffan och låg framför tv exakt hela dagen! Skippade även morgonträningen på måndagen men tnade på kvällen! Som ni vet tycker jag inte att förkylningar är en okej anledning att hoppa över en träning, och speciellt inte på den här nivån. Så näsdukarna låg bredvid vattenflaskan, och tog ett besök där var tionde minut ungefär. 
 
Mitt fantastiska immunförsvar slog in, och kände mig jättebra efter träningen. Satt kvar lite, så hoppade morgonträningen på tisdag också, men på kvällen och resten av veckan har jag kört fullt! Blev två rejäla gympass onsdag och torsdag dessutom för att kompensera för "vilodagarna". Är snuvig fortfarande, men det får man ju räkna med att det håller i sig ett tag.. brukar som göra det efter förkylningar.
 
Igår kom våra kläder vi beställt också! Är typ överlycklig! Nya träningskläder (I mörkblått och ljusblått) istället för de rosa och vita vi haft tidigare. Hemsk färg verkligen.. man känner hur det lyser om en när man tränar, haha. Så dom nya e najs! Ska försöka lägga upp lite bilder på träningskläder och dyl senare. har inte så mycket tid/ork för att skriva här egentligen om jag ska vara ärlig, heh.
 
Utöver de nya träningskläderna fick vi två t-shirts (en gul och en blå), mjukisbyxor, hoodie, och en väska. Väldigt najs. Senare kommer matchställen och en vinterjacka också.
 
I onsdags hände nånting sjukt tråkigt också.. Carro kom hem från jobbet och hade känningar i ryggen, så hon bokade en akuttid hos sjukgymnasten och det visade sig att hennes diskbråck är tillbaka. Hon kan alltså inte spela basket nå mer om hon vill kunna röra sig för över huvud taget. Inte nu eller någonsin, så det blev en kort comeback.. Men hon måste ju göra det som är bäst för hennes kropp, även om det är en mardröm att inte få spela basket nå mer. I vilket fall så bestämde hon sig för att ta en lägenhet via jobbet IGÅR, vilket skapade totalkaos i mitt huvud, och mitt liv. För er som inte vet så var läget så här: Jag har bott hos Carro nu i hennes lägenhet hon fått via jobbet. De har dock sagt upp kontraktet med hyresvärden, så vi måste flytta den här helgen. Då hade vi fått en lägenhet av klubben! En jättefin trea, som vi skulle dela på (splitta hyran) och bo i tills sista mars.
Nu vart ju problemet att jag (två dagar innan vi ska flytta) måste ha en ny lägenhet, då jag aldrig kan bo i en trea själv och stå för den hyran själv...
Som tur var (det händer inte ofta, men ibland har man flyt) har en av gerrlagets spelare bestämt sig för att spela med en annan klubb, så jag får ta lägenheten han skulle ta. En liten etta på 25 kvadrat. Men jag är supernöjd med det, behöver inget större, och tackar gudarna för att det gick att lösa problemet så snabbt!!!! De är fantastiska på att hjälpa en i den här föreningen! En jättebra organisation och alla är så hjälpsamma.
Så då flyttar jag in i min lilla etta på söndag:')
 
Annars hade vi träningsmatch mot Sallén idag. Förlorade ed nästan 40p, vilket var rätt väntat... Men det gick bra för mig. Jag börjar komma in i det mer och mer, och börar få tillbaka atletisismen i kroppen! Har väl en månad kvar tills jag hittar formen, men jag kämpar på och det går framåt. Får mer förtroende av coachen också, och det är en lättnad. Jätteskönt verkligen! Han berömde mig efter matchen, så det är kul. 
Ny match imorgon mot Akropol kl 13.30, astaggad!
 
Annars är det lördag imorgon och jag och Carro planerar att proppa i oss Ben and Jerrys samt maaassamassa godis!! Ledig dag på söndag, så då gör det inget vad man stoppar i sig på lördag;) Kroppen hamnar i sån obalans av allt socker, så försöker dra ner på det på veckorna. har en mycket jämnare energinivå och kan kontrollera mitt humör mycket bättre, vilket är superviktigt nu när ag tränar så mycket. Men som sagt, sista kvällen som sambos imorgon så då är det tjockisdag!
 
Hoppas ni har det fint där hemma! 
Puss på er!
RSS 2.0