Du sa att livet var något enkelt

Hallådär!
 
Nu var det bra precis 2 veckor sedan vi kom hem från Thailand, och man har kommit in i vardagslivet lite. Även fast det inte är så mycket till vardagsliv för tillfället. Jag jobbar ju inte så mycket nu i maj, utan har mest kommit in i träningrutiner och styrt upp kosten igen.
 
Har jobbat 3 pass, jobbar nästa på lördag. Lite knepigt med nya kassasystemet, ny kampanj och nya produktlanseringar.. Har ju varit borta i 5 veckor och det har hänt en jäkla massa under den tiden, borde nog ha haft en ny-på-jobbet-skylt första dagen här. Skönt att vara tillbaka på EH i Sundsvall iaf, här finns det rutiner och folk som sköter sitt jobb.
 
Firade min födelsedag med papi och theresa på fredagen efter vi kommit hem. Det var sjukt varmt, så åkte dit och solade lite efter lunch, blev i princip grillad på deras altan där det var lä. Sedan bjöd dom på grillad på kvällen, årets första, så jääävla gott. Fick dessutom theresas morotskaka till efterrätt. Alltså, den slår allt. Skulle kunna leva på den där morotskakan asså.
Firade med övriga nära och kära på lördagen. Elsa kom också från Östersund! Så käkade vi tacos och tårta och bara umgicks. Världens bästa familj och släkt!
 
 
 
 
 
Sen på söndagen hade jag pannkakshäng med kimmy och harman, plus vår nya medlem i pannkaksklubben (trots att hon inte körd rehab hos eddie. Specialfall): elsa! Såg det som ett tredje firande. Så längesen vi käkade pannkisar, men lika gott som vanligt!
 
 
 Min fot är fortfarande svullen, och det har snart gått 8 veckor sedan skadan.. Misstänker att det var något som gick sönder ordentligt i min fot, för det har då aldrig varit så här efter en fotstukning förut. Men jag kör på med rehab och den styrketräning som går, har dock fått löp-förbud tills svullnaden gått ner så jag kör på med trappmaskin så länge. Ska börja köra efter Jockes program nästa vecka, så då blir det cykel ist. Lär ju dö! Har tränat en del basket också med flickor 00-02, trots att jag inte får. Men jag kan ju inte hålla mig borta, känns inte som att jag har råd att tappa heller. Men det har gått bra hittills.
 
Började äta ordentligt förra måndagen också. Inte nog med att jasg har tappat massa muskler, jag har blivit tjock också. Känner mig klen och fet, värsta kombon..... Inte alls roligt att gå till gymmet och känna sig svag, det känns fruktansvärt värdelöst. Men nu när jag får ordning på mina macros och rensar ut allt dåligt så ska det väl ordna upp sig inom några veckor. Körde ett fett bra pass idag, hade massa energi så det börjar ju ta sig iaf. Sötsuget är dock förjävligt, och jag tror att min kropp helt enkelt aldrig kommer komma ifrån det. Det är ingrott i ben och märg. Hela veckan gick jag omkring med det där suget, blev på dåligt humör och allmänt otålig. Låg och skrek efter godis i soffan en kväll så mamma trodde det hade brunnit för mig.. Tur man får ha en ätardag i veckan, jag gick lös då vill jag ju lova.
 
I fredags åkte jag ner till Oliven i Uppsala och hälsade på, så det var hon som fick stå ut med mitt ätande på lördagen. Det första jag gjorde när jag vaknade var att ta upp godispåsen jag köpt kvällen innan och mumsade i mig den till frukost. På fredagen hade vi handlat till picknick, så vi gick ner till ån och satte oss på bryggan och picknickade till lunch. Så där fick jag i mig risifrutti, serranoskinka, salami, nästan en hel brieost med kex, två vaniljmunkar, en bulle och trocadero. Väldigt mysigt var det iaf, solen låg på och det blåste inte så mycket så det var varmt och skönt. Jag gillar uppsala, mysig stad! 
 
 
På vägen från ån köpte i varsin kulglass som vi mumsade i oss, men det var ju inte nog för mig inte, utan jag ville ha gurka och dipp med mer trocadero, så vi gick förbi ica och köpte det, som jag dessutom mumsade i mig när vi kom hem, plus en kexchoklad som blev över från picknicken. Vi kikade på helsa första säsongen av skam också, som för övrigt var sviiinbra. Har kollat igenom alla säsonger nu, haha! Legat vaken till 4 på nätterna och sträck-tittat på säsongerna.. Anledningen till varför jag inte gillar serier - jag kan inte sluta kolla.
 
 
Anyways! På kvällen gick vi till Aaltos och käkade lyxmiddag. Jag åt entrecôte och oliva nån pilgrimsmussla/ostron-grej, och till efterrätt käkade vi båda nån fancy sak de hittat på. Vi delade dessutom på en flaska vin, hör och häpna, jag som aldrig dricker vin... Men är det födelsedagsmiddag så är det. Nu gäller det dock att snåla tills det bär iväg till usa, haha!
På vägen hem från restaurangen sååå bestämde sig dock issa för att köpa godis. Surprise. Så jag mumsade i mig godis på vägen hem.. Och när vi väl kom hem mådde jag så illa så jag höll på att avlida. Jag har ju i princip ingen botten. Jag kan ju äta och äta och äta tills jag dör typ, men där tog det bara tvästopp. Så jag började svettas ohc må illa och visste inte vad jag skulle göra av mig själv. Slutade med att jag la mig på golvet och somande.. haha! Vaknade två timmar senare och gick upp till sängen. Kaos. Men är det ätardag så är det!
 
 
 
 
 
 På söndagen gick jag till rosendalshallen och kikade på finalen av basketligan special som sundsvall vann, väldigt kul! Fick kramas lite med elsa innan hon åkte, och sedan hängde jag lite med olivia innan mamma plockade upp mig vid 18-tiden. Sån mysig helg i uppsala!! och snart ska jag dit igen innan vi åker iväg på vår resa.
 
Har vänt lite på dygnet nu.. Var ju väldigt jetlaggad när jag kom hem. Somnade vid 21 på kvällarna och vaknade 7. Nu är det tvärtom: Har sett skam på nätterna, igår somnade 3.30, så har jag sovit läänge på dagarna, vaknade vid 13 idag. Inte bra, måste försöka återställa det. Ska upp vid 9 imorgon och dra till gymmet, så ni kan ju önska mig lycka till med det. Sedan bär det ut till papsen i Sörfjärden imorgon em/kväll!
 
 
 Nu ska jag försöka sova. Puss på er hurrni!
 
 
RSS 2.0