Choices

Tjena!
Vi är mitt uppe i kvalet. Det började mörkt med två torskar och vi såg rökta ut, men efter stt ha tagit två raka mot EOS hemma och borta är vi back in the game. Vi lirar mot 08 borta i fryshuset ikväll, och det är bara vinst som gäller. Kniper vi denna har vi alla möjligheter att stanna i ligan, så nu jävlar!!!!
 
Annars jobbar jag sjukt mycket, och träningarna har som sagt varit i full gång, så åkte inte hem över påsk. Pontus kom ner istället, så vi har myst på hela helgen. käkade kinabuffe och åt tills vi sprack på lördag fm, sedan drog jag med honom på lagfest på kvällen, och sedan tog vi en sväng på stan med emma på söndag. Asnajs!
 
Nu e papsen nere och ska hänga med mig till på söndag. Han ska kika på båda kvalmatcherna och han fyller år imorgon så förhoppningsvis kan vi gå ut och fira på lördag kväll! 
 
Annars åker vi utomlands om en månad (pappa och theresa har ju hyrt ett Hus på menorca så jag och dani åker och hälsar på en vecka), grekland är bokat två veckor i augusti, och basketfestivalen är bokad både som spelare och coach. Dessutom sätter offseson igång och jag ska bli starkare och bättre än nånsin. SO EXCITED!!!!!! Den här sommaren blir kung!
 
 
kortfattat, men det får ni ta:) langar lite bilder i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Puss på er!
 
RSS 2.0