vad som egentligen funkar

Så mina vänner. Match i lördags mot Alvik, vilken vi vann med 60-20! Vi kickade deras ass i början, tills de övergick till zoon. Vi har alltså problem mot zoonen. Ganska stora dessutom. Allt blir stillastående och e mongis, men det kommer väl det med i guess! Hoppas på fler försvarsövnigar på träningarna framöver, känner att det behövs. Sitter inte riktigt i ryggmärgen med alla roteringar och grejs!

Min rygg var iaf mongogöran, men spelade bara 15 min så tror det var ganska bra! Kunde inte röra mig efteråt i vilket fall, så dog i soffan typ resten av dagen! annars är ryggen helt ok nu! Tar väl några dagar till innan den e helt bra, och sen får vi väl se hur det flyter på helt enkelt! Längtar efter att få prova frivändningarna nästa vecka och se hur det går! Annars tänkte jag gå till gymmet och köra lite överkropp imorgon! Har ju inte kunnat vara där på en vecka nu med tanke på att jag vart typ halvt invalid.. så ja, träningsvärk, here we go!

Söndag fick jag iordning rummet! Tänkt städa hur länge som helst, men det har ju itne riktigt blivit av! Har tänkt sätta upp mina fina ord på den svarta väggen också, men vi måste tydligen riva den eftersom den e cp. Så jag får vänta ett tag med den helt enkelt..

sen då? joooo, älskade soooolan började ju idag. Kult. inte. Var dock roligt och snacka med alla, vilket det alltid är! Börjar ta tillvara på stunderna extra mycket nu eftersom jag vet att det är sista halvåret jag är med dom här människorna! tragiskt. I vilket fall; ställa tillbaka dygnet på lovet gick ju fullständigt åt skogen, så jag somnade väl vid fyra inatt typ! efter ett tappert försök att ha lagt sig halv två, men inte kunnat somna dårå! Så, efter 4 timmars sömn klev jag upp och försökte hålla ögonen öppna! Väl på skolan var jag dock överpigg (fortfarande ett mysterium) och sprang omkring och pratade med typ alla. Blev klar med grupparbetet efter en timme också så då var man klar för dagen. chill! Så nu är jag ledig förmiddagen imorgon, hela onsdag, hela torsdag och förmiddagen fredag. Känner att mitt liv e jäkligt chill. LOVE IT.

och imorrn börjar vi träna småttingar! Jag min klant har ju tappat bort numret till den nya tjejen som började med oss... fy skäms issa. Men förhoppningsvis ringer han väl om ett tag.. åh. pinsamt.

träning väntar halv sju, och lill-elin fyller 16. Bäst för henne att hon tatt med tårta ;)

hihi, later!
PUSS
RSS 2.0