Hold back the river

God kväll!
 
Tänkte försöka sammanfatta senaste månaden, eller ja, det som hänt sedan 5e augusti. 
 
Den 6-20 augusti var vi i grekland. Mitsis Norida beach, på kos (kardamena). Samma ställe vi varit på sex gånger tidigare, samma gäng + vincent. Vårat paradis, lika underbart varje gång.
 
Denna gång hängde jag och louise dock fett mycket med våra bröder, eftersom dom blivit 18 nu. Så vi festade lite, och dom drog ut och härjade. Jag klev upp 6.30 varje morgon och gick ut och sprang och körde ett skottpass direkt efter! De morgnar grabbarna inte hade varit ute halva natten fick jag med mig erik också! Brutalt varmt givetvis.. Även fast set var tidigt på morgonen.
Under dagarna kunde man ligga i solen i max tio min innan det var dags att bada, sjuk men fantastisk värme! Vid 17-tiden drog jag och erik till (det inte så fantastiska) gymmet, pch gjorde så gott vi kunde med det vi hade. Så tränat har jag gjort, ordentligt!
 
I år begav vi oss på en badbåtsutflykt som stannade på tre öar där man kunde bada, äta, gå omkring och mysa och kika på grejer. Jättetrevligt verkligen!
 
Maten var grym i vanlig ordning, de som jobbar där (några som vi träffade för två år sen) är helt fantastiska, och livet är helt utan problem under vistelsen där. Och när vi skulle åka hem så säger alla man kramar "see you next year". Åh, vår lilla familj!
 
 
 
 
När jag kom hem hade jag ångest i vanlig ordning, som höll i sig i en vecka ca... Saknar allt där så brutalt mycket.
 
Men nu är jag inne i vardagen här nere i sthlm igen, och jag trivs som fisken i vattnet. Det är sååå roligt på jobbet! Bara bra människor som jobbar, vi slog kassarekord igår, det är full fart och allt flyter på! Såååå roligt!!!
 
 
 
Basketen går också sjukt bra. Det är jätteroligt, och jag är så motiverad! Vi har väldigt sena träningar, så jag kommer hem vid 22-23 varje dag.. Inte optimalt när man ska upp 4, men jag får sova efter jobbet så det funkar fint. 
Första veckan var tung.. Hur mycket man än har tränat under sommaren verkar man alltid bli helt slut när man går in i hallen. Men nu när man kommit in i det är det lugnt, pch jag känner att jag kan trycka på mer än de andra utan att bli trött. Ett bra kvitto på att jag har gjort rätt i sommar! Har fått mycket beröm också, så det skjuter ju på motivationen. Nu fortsätter vi, full fart framåt!!
 
Under helgen som var kom min grabb ner och sov hos mig fre-sön. Tränade rätt sent på fredagen och hade jobbat tidigt, så vi la oss nästa direkt när vi kom hem. På lördagen  drog han iväg och tränade medan jag packade (förklaring nedan), sedan drog vi till gröna lund. Det var soligt och varmt, så var jätteskönt att bara driva omkring. Älskar atmosfären på tivolin, såååå mysig! Vi åkte några karuseller, och åt en massa. Först kebabtallrik, sen en obligatorisk ben and jerrys! När vi kom hem, vid typ 22.30, åt vi tacos också. Hahaha, älskar att jag har hittat nån som äter lika mycket som mig. Fantastiskt!
 
På söndag åkte han hem, och jag drog till fryshuset där vi lirade träningsmatch mot östersund, som vi vann, och sen var det flytt som gällde! Anna (jobbar för fryshuset) hade hittat en lägenhet i hornstull åt mig under tiden jag var borta. En etta på 25kvm, förstahandskontrakt, 15 min till hallen, 15 min till jobbet. Helt perfekt med andra ord. Den ser ut ungefär som min förra, det är dock mycket fräshare kök och badrum, och större ytor. 
Så jag var och tittade på den i onsdags och bestämde mig för att flytta in innan månadsskiftet. Så min mor och hennes pojkvän, snälla som dom är, kom ner och hjälpte mig att flytta i söndags! 'Jag har ju inte så mycket grejer' tänkte jag... Men det hade jag ju, visade det sig. Vi var dock ganska snabba, började vid 15, och var klara 21.30. Då hade vi dessutom packar upp det mesta. Jag måste införskaffa en byrå för att alla kläder ska få plats, men utöver det är jag helt inflyttad. 
 
Nånting fantastiskt som hände precis när vi är klara då..: jag skulle låsa dörren för att vi skulle och handla innan de skulle bege sig upp till sundsvall igen, och vad händer? Jo, jag tappr telefonen så den landar platt på framsidan ner i stengolvet.. Den var ju lite sprucken innan, men nu var det soma att hela skärmen blev intryckt. Så hela högra delen av skärmen började skimra i olika färgen, och en liten del uppe i vänstra hörnet fungerade fortfarande. Den gick dock inte at använda.. Jag kunde låsa upp den med hjälp av fingeravtrycket, men då levde den sitt efet liv. Eftersom skärmen var intryckt var det som att den tryckte lite här och där, så telefonen började ringa folk och jag kunde inte stänga av den och ja.. Det var kaos. Den ringde Jim kl 4.20, facetime (jag kollade om den funkade när jag vaknade) och han undrade ju vad fasiken det var frågan om, hahaha!
 
Nä men i vilket fall. Jag insåg ju att jag inte hade nån väckarklocka i och med att telefonen pajade, så enda lösningen var att mami och stefan sov över, väckte mig kl 4 när jag skulle upp och jobba, pch sedan bilade upp till deras eget jobb direkt. Haha, inte nog med att jag drog ner dom för flytten liksom.. Tur dom är snälla!
 
 
 
Måndagen blev alltså en väääldigt spännande dag, då jag var tvungen att få tag på en ny tfn.. Jag har den ju försäkrad, så jag skulle bara behöva gå till en teliabutik och betala självrisken, sedan få ut en ny telefon. Men så enkelt är det ju aldrig, eller hur? Först var jag tvungen att gå till en apple-butik för att säkerhetskopiera telefonen, så lämnade jag den där för att komma tillbaka och hämta den senare, då skulle jag gå till telia, få en ny telefon, gå tillbaka till apple och lämna den igen för att föra över säkerhetskopieringen, sedan hämta den en timme senare! Detta var också tvunget att ske samma dag eftersom att de inte kunde spara säkerhetskopieringen...
 
Så när jag gick till teliabutiken så har dom ju såklart ingen telefon att ge mig, och jag kan inre få en vit, och jag kan inte lägga till en summa och få ett paket med laddare och hörlurar, och hon fick tydligen inte tag på nån annan butik för att kolla om dom hade nån utbytesenhet.. Hon ville bara att jag skulle lämna in den, men det gick ju inte pga säkerhetskopieringen!!!!!! Så jag bad att få veta villa andra butiker som hade utbytesenheter inne (de hade en lista på det, hon sa dock att man inte kunde lita pä den och att jag blrde lämna in tfn....), men jag var tvungen å försöka. Så bad jag henne rklara vägen till butikerna men 'det var så svårt att förklara...' Asså vissa ska inte jobba med service. Men efter att ha irrat runt i 40 min hittade jag butiken, satt och väntade i kö i ytterligare 40 min, och fick sedan min tfn. TACK OCH LOV, för att de hade en!!!!
 
Så sen begav jag mig tbx till apple, fixade säkerhetskopieringen och begav mig hemåt 1100kr fattigare, men med en hel telefon. Thank god.
 
Så kan det gå liksom!
 
Nu ska jag lägga mig och tagga jobb imorgon. Ska försöka uppdatera bloggen, men har så lite tid.. Med tanke på de tisiga morgnarna och sena träningarna måste jag typ sova/äta när jag får chansen, haha! Men ska försöka!
 
Puss på er, och sov gott!
 
RSS 2.0