Fredagsfest

Gooood fredgskväll mina vänner. Ingen är lyckligare än jag att den här dagen är slut asså..
 
Dagen började precis som vanligt med uppstigning kl 4 (okej snoozade till 4.40.. sen blev det bråttom). Började göra iordning mina mackor vid 5.30 som vanligt, och vid 6 kommer sara intassandes och säger att hon vaknade vid 4 av att hon spydde som ett as.. Man ba, okej.. och vad gör du här liksom!? Men det är inte det enklaste att hitta nån som hoppar in den tiden på morgonen, så antar att det var hennes tanke också. Men hon satt mest på golvet och såg inte så häftig ut, så jag fick påbörja hennes öppning samtidigt som ajg frsökte hinna med mina mackor..
 
Hon gjorde lite kaffe åt några gäster, såpass mycket att jag hann göra klart alla sallader och levains (jag är ninja asså, fatta hur snabb jag var!) men vid 6.40 så sa hon att "Jag måste nog gå ner en snabbis" och blev borta 40 minuter, haha. Så jag stod där i min keps och tog alla gäster, och så fort jag fick en lucka kastade jag mig till beredningsbänken och gjorde så mycket jag hann! Skickade hem sara (som ändå satt nere på toan) när kim kom kl 8... helt likblek stackarn. Och sen..... alltså morgonen och förmiddagen jag och kim hade var inte att leka med. Jag bstämde mig för att inte göra baglar, då vi hade en del redan. Jag var dock tvungen att göra foccaccia, men det tar ju inte så lång tid. Dock var det överdrivet mycket folk. Alltså mer än vanligt.. Vi hade kö till dörren konstant i flera timmar. Och så fort jag försökte göra mackorna så hann jag stå där i 5 minuter innan kön växte sig lång igen.. OCH på detta så kom ju leveransen också. Som man måste ta tag i så fort som möjligt eftersom det är kyl och frys-varor. OCH alla koppar och tallrikar tog slut.. vi hann inte plocka disk liksom. Hela shopen var ett stort diskberg. Men efter många om och men och fantastiskt team work av mig och kim lyckades vi göra färdigt mackor och plocka disken, och bära lite av leveransen i taget. Men det var kaos verkligen.. Klockan ett (när nästa person kommer) låg vi på 16 tusen.. och vi brukar ligga på lite drygt 13. Så vi var alltså en person mindre i 5 timmar, och sålde för tre tusen mer än vanligt...
 
Folket fortsatte droppa in också.. Vi var klar med leveransen klockan 13.50, och vi brukar vara färdig med den mellan 10-10.30. Menmen bättre sent än aldrig som man säger. 
 
Men det är ju så typiskt när vi har haft flera lugna dagar den här veckan, att sara då ska bli sjuk just den dagen det är jäääättemycket folk. Typisk vår shop! Det är som att folk vet om det och ba "nu går vi till attack". Sjukt oskönt.
 
Juste, fick ingen rast heller! Haha, vilket ni kanske förstod. så jobbade 5.30-14.15 utan rast (skulle slutat 14), sedan fick jag springa ner och kasta i mig mat, samt lägga leverans till måndagen och köra admin snabbt som fan.  Vi låg på 17 när jag gick 14.30. 
 
Jag snabbade mig hem och kastade mig i sängen för 1,5 timmes sömn.. Jag som vanligtvis brukar få 3-4 efter jobbet, men pga att jag jobbade över och att vi lagt träningen tidigare idag så fick jag nöja mig med en och en halv. 
 
När jag vaknade var jag zombie.. låg kvar i sängen i en halvtimme och sen fick jag kasta i mig maten och gå till bussen. Eller nej, stappla till bussen. Den träningsvärk jag har i insida lår är så brutal så jag har aldrig varit med om nå liknande.. Vissa grejer vi skulle göra under uppvärmningen idag kunde jag inte göra. Det kändes som om någon slog mig med en hammare när jag körde höga knän asså.. plågad.
 
Träningen idag var ju dessutom 2 timmar lång. Två timmar kondition lång, dvs den kändes som 5 fucking timmar. Vi körde 1h och 20 minuter löpning idag, nytt rekord asså. Därefter körde vi lite fys, vilket var jobbigt, men vad som helst utom mera löpning asså... Jag är så sopslut i kropp och huvud efter denna dag så jag orkar inte ens skriva vad vi gjorde.. Men slide och sprint-banor, flätan med medicinboll, spänstövningar över bänkar i hundra olika stilar, 150 satta lay ups i nån spring-övning, fys i par och zonpress helplan bestd träningen till största del av.
 
Pga att jag inte fått i mig varken tillräckligt med mat eller vatten idag så var min energi heeelt slut efter en timme. Inte ont i huvudet, utan bara trött och låg. Fick kämpa varje minut av den där sista timmen.. och befrielsen när den var över alltså. Haha, jag dör..
 
Men vad ska vi göra på måndag då? Jo, kondition. Hahahaha, livet är ett skämt ibland. Men jag känner mig i fett bra form iaf, så det är ju positivt.
 
Nu sitter jag här med min kvarg och ska strax hoppa in i duschen och sen sova. Skulle jobbat 10-19 imorgon egentligen, men pga av att sara är sjuk och att det inte är så lätt att hitta nån som kan hoppa in en lördag morgon så får jag köra 7.30-19 imorgon istället. Vilken fest.. Dock fett bra med pengar då det är ob på lördagar osv. Men tur att jag är helt ledig på söndag, ska sova ihjäl mig då!
 
Dags för dusch. 
Puss på er kompisar, och trevlig helg!
RSS 2.0