Rista in ditt namn på mig för jag vill veta vad du heter

Tjääänatjäna!


Idag var en såndär dag då man helst bara ville ligga kvar i sängen hela dagen. Vaknade nån gång (gissar att det va rätt tidigt då solen var på väg upp) men orkade inte kolla på klockan. Konstaterade att det inte spelade nån roll vad den var, utan att jag tänkte somna om oavsett om den var 8 eller 13. Så jag somnade om och vaknade igen kl 12, men låg och drog mig en stund. Kom på att träningen började fyra, så om jag skulle hinna med ett pass på gymmet var det dags att ta sig upp.. Ville dock, som sagt, gärna somna om en gång till och sova hela dagen. Hade lätt kunnat gjort det också. Menmen.


Körde igenom armar och axlar på gymmet, höjde vikterna på det mesta, så det flyter ju fortfarande på. Väntar bara på att jag ska komma ner i världens svacka snart, för nu har det gått sjukt bra, sjukt länge! Och känns som att kharma hatar mig för mycket för att låta det gå bra så här länge.. Men jag klagar absolut inte!

Don't forget the stretchiiing!
 

Åkte hem och käkade lite efter gymmet och drog sedan till träningen. Det vara bara sju som tränade, en skrev tenta och resten är skadade.. Tror de måste inse att vi inte kan träna så här mycket om de vill ha något lag för över huvud taget. Alla går ju sönder.. Man såg på de som tränade att de knappt orkade heller, och då körde han en skitjobbig träning med dem dessutom. Aja, det är ju vila från träning imorgon iaf.. Så får hoppas att alla ligger hemma i sängen och inte rör sig en millimeter typ.


Annars var det bajskallt i hallen. Jag och Kristin som satt på sidan höll på å frysa ihjäl.. Kände varken händer eller fötter när jag gick därifrån.


Skönt med tidig träning iaf, 16-17.30. I vanliga fall tränar vi alltid 19-20.30 på fredag, så man kommer inte hem innan kvart över nio.. Nu hinner man se idol till och med. För en gångs skull liksom, haha!


Känner mig rätt trött också, trots min sovmorgon.. Så blir väl en tidig kväll ikväll. SUCK, blir less på mina sovvanor. Kan jag bara växa upp och behöva 6 timmar sömn som alla andra?! Nänä, jag behöver fortf typ 10 för å kunna leva... Tar ju onödigt mkt tid.


Menmeeeen, ska jobba 11-17 imorrn. Tanken var att dra till uppsala med hanna och nanna för att hälsa på oliven, klä ut oss, mysa, festa, ha kul. Ja ni vet, så som vi alltid har. Men det vart för dyrt/krångligt att ta sig dit, så jag åker till gymmet direkt efter jobbet och har myskväll med mig själv ist imorgon.


Som tur är kommer hanna hit på söndag så jag får träffa henne:)


Later!
Puss

 

RSS 2.0