Öppna dörrar

Hej på er mina kära!
 
Har just landat i soffan, är helt slut i hela kroppen.. Det ska bli fruktansvärt skönt med sömn nu. Ökad träningsdos innebär ju att man inte bara måste käka mer utan också vila mer, vilket känns tydligt vill jag lova.
 
Idag efter frukost begav jag mig upp till ryggis och sprang 15-15 intervaller. Döden verkligen, lika jobbiga varje gång. Sedan åkte jag ner till gymmet och köttade ett armpass. Två av dom som jobbar där har kommenterat hur ofta jag är där nu, haha. Försäsong när den är som bäst, jag älskar att träna!
 
 
 
Åkte hem och käkade och hjälpte papsen å spika fast nå grejs på väggen. Slutade dock med att silvertejpen löste vårat problem, haha. Bästa lösningen när man ska laga något.
 
Efter det tog jag en tupplur på 1,5 timme och plockade sedan upp pontus för ytterligare ett gympass. Mage/rygg denna gång! Var trött i armarna men det gick bra ändå. Känner mig nöjd när jag kan köra tre högkvalitativa pass på en dag, utan att känna att energin tar slut. Då har man hittat rätt i balansen!
 
Nu har jag och pontus bara slöat framför tvn. Har fåttlite välbehövlig massage också. Men känner hur mina armar (triceps speciellt) är heeelt körda. Imorgon blir det bara löpning och högreps på benpasset. Absolut ingen överkropp, haha!
 
 
 
Om jag ska sammanfatta gårdagen så skulle jag ut och springa, men spöregnet tvingde mig upp på rullbandet ist. Så körde 70/20-intervaller där och sedan ett grymt benpass. Börjar bli stark på riktigt nu. Träffade oscar på gymmet också som kommenterade mina muskler på armarna! Då blir issa glaaaad!!!
 
Efter det fikade jag med papi och theresa på eh och träffade släkten på kvällen för sällskapsspel och fika. Såå mysigt! Spel är sjukt roligt, vet att jag har sagt det förut men det är värt att sägas fler gånger!
 
 
 
Nu ska jag lägga mig och sova i hundra år.
Puss på eeeer!
RSS 2.0