You've got one life to love what you do

God kväll på er.
 
Jag är sjukt trött, så detta blir det sista jag gör innan läggdags. Tränade för första gången idag sedan matcherna i Lueå förra helgen eftersom jag varit sjuk sedan dess.. Är fortf inte helt frisk, men kan inte vara borta från träningarna längre, så jag körde idag.
 
Jag var ju ledig från jobbet onsdag och torsdag, vilket min stackars hals behövde. Jag trodde ju att jag skulle bli frisk rätt snabbt, men där hade jag ju fel. Jag hoppade över träningen på onsdagen också, så kom Erik hit vid 19. Halsen var lite bättre på kvällen, var ju fortfarande sjuk dock så han kom hit på egen risk, men han sa att han skulle ta hand om mig så jag sa ju inte nej direkt. 
 
När vi gick och lade oss efter hockeyn (vet inte exakt vad klockan var) så började han klaga på huvudvärk. Han försäkrade mig dock om att det var vanlig huvudvärk och inte migrän (jag frågar alltid eftersom han har sådana problem med migrän, stackarn). För mig är det ju dock rätt svårt att förstå hur man inte kan skilja på dom eftersom jag vet på en gång när jag får migrän. Tvekar inte en sekund. Men han verkar inte få samma symptom innan liksom, utan för honom så kommer huvudvärken smygandes direkt. Anyways, nån gång mitt i natten konstaterade han att han hade jättejätteont i huvudet, och jag uppmanade honom att ta migränmedicinen vilket han gjorde. Det brukar vara end of story. Det tar en stund innan huvudvärken försvinner, men han brukar somna och sedan är det bra på morgonen. Inte denna gång.. Vaknade några timmar senare av att han gick upp och spydde, vilken han gjorde ytterligare några gånger efter det, när det dessutom var ljust ute.. Ingenting som hade gått över till morgonen alltså. 
 
Kl 11 gick jag och käkade och tog med mig mat tillbaka. Var hemma vid 12.30 typ och då var huvudvärken fortfarande inte bättre.. han käkade lite mat, men blev mest illamående så han la sig igen. Min förkylning var sjukt onajs också, så jag la mig och kramades med honom så somnade vi båda två. Vaknade 17.20.. haha, japp, perfekt. Jag skulle egentligen och kolla på träningen som började 17, men min kropp sa uppenbarligen ifrån, så jag smsade coachen och han förstod. Tanken var ju att erik skulle åka hem där på torsdagen också, men det blev ju inte av (jag var ju mest glad över att han stannade då, hehe). Där vid 17 när vi vaknade mådde han lite bättre iaf, men vi låg kvar i sängen ett par timmar till, och vid 20 höll han på och dö av hunger, så vi åkte och köpte kebab. Kikade på wolf of wall street innan vi somnade vid tolv igen. Får så ont i hjärtat av att se honom ha så ont.. Men det var mysigt att bara få vara med honom, även om tanken var att han skulle ta hand om mig och inte tvärt om, haha! Nu ses vi om två veckor igen, och jag längtar redan.
 
På fredagen åkte erik hem vid 11 och jag skulle jobba egentligen, men bytte bort det passet så jag fick sova ut och förhoppningsvis bli lite friskare iaf. Det där med att bli friskare sket sig.. Träffade coacherna på lunchen och dom sa att jag såg rätt förstörd ut, heh. Så jag kikade bara på träningen på kvällen, samt hängde med laget och käkade efteråt.
 
Idag klev jag upp 6 och började jobba kl 7. Löningslördag, så det var full rulle! Det gick dock bra. Jag känner mig fortf fett förkyld. Rösten är inte som den ska, är helt täppt i näsa/svalg och bihålorna trycker lite. Men jag har inte ont i halsen i alla fall, så jag bestämde mig för att träna med laget 16-18 efter att jag slutade jobbet kl 15. Det gick bra! Förutom att jag hade svårt att få in luft pga att jag var så täppt, och blev väldigt andfådd så gick det bra. Saknar att träna basket. Nu hoppas jag att jag haft min sjuk-period för det här året.
 
Näe, nu är det läggdags. Ska upp och jobba imorgon, och dessutom bli frisk.
Hoppas ni har en fin helg! Puss!
RSS 2.0