Life as it is....

Hejdär!
 
Ni får ha överseende med att jag kommer skriva mer sällan nu, med tanke på att det är så mycketmed allt runtomkring.
 
 
Det har varit en extra intensiv vecka nu med två matcher i helgen som var och en match idag. Lördagens match mot norrköping torskade vi, men jag spelade riktigt bra faktiskt. Fick känslan av att det släppte liksom! Jag har ju varit coachens första byte nu de senaste matcherna, så det känns bra att han litar på mig också liksom. Annars åkte jag på nån magbakterie i helgen som gjorde att jag inte kunde käka, så hade inte sådär överdrivet mycket energi.. 
 
 
Söndagens match mot Mark var det sjukaste jag upplevt so far på planen! Jag var inte alls så bra den matchen.. Första bytet va jag asbra tydligen, men sen vart allt pannkaka. Så va bara sjukt less... I vilket fall: kristin sätter en trea med typ 20 sek kvar, vilket gör att vi tar ledningen med 70-68. Sedan lyckas de slarva bort bollen i nästa anfall, och manuel tar time out, så det blir vår boll med 13 sek kvar. Planen var liksom att få in bollen och försöka behålla den, men det gick ju såklart inte eftersom vi lyckades passa bort bollen direkt från inkast. Så mark stealar bollen, men vi slår ut den över linjen, och som tar time out. Så sätter dom uppnåt spel, som inte lyckas, utan (efter många passningar och fummel med bollen till höger och vänster) de får ut bollen till deras center, som står 1 meter utanför 3p-linjen och hon sänker bollen med 0.8 sekunder kvar..... Kul liksom, det var det. Det är inte menat att vi ska vinna var ju liksom tanken.. Men manuel tar iaf time out, sätter upp nå spel som inte funkar ofc, men mille lyckas få in den till kellie som vänder sig om, hoppar och skjuter (samtidigt ungefär) över två försvarare, och lyckas få i den.... Heeeeeelt sjukt. Alla bara skrek och sprang in på planen och hoppade på varandra och grejer.. Galet. Det händer liksom inte. Men det va vi så värda, som vi har kämpat!
 
 
Annars har jag jobbat och tränat på de senaste dagarna. Idag torskade vi mot alvik, med två poäng. Bajs.. Men jag fick inte spela särskilt mkt heller, och vet inte varför.. Blir bara så less. Sen smsar theresa och säger att hon va tvungen att åka in med papi till akuten och att han fått en blodpropp.. Så nu har jag grinat ungefär hela kvällen och tycker att livet är allmänt orättvist. Jävla skitliv.
 
 
Så nu ska jag lägga mig ner och dö. Fuck off bajsliv
RSS 2.0