We are dancing on broken glass

Igår blev en väldigt stressig dag... Vaknade vid halv tio och tyckte att jag hade gott om tid, men som vanligt slutar det ju med att man sprnger runt i panik och försöker hinna med allt man ska.
 
Började med att prata med olivia och nanna om resan vi eventuellt skulle åka på, men eftersom det inte fanns nåra bra hotell så sket vi i allt typ. Tittade dock runt ett tag och tillslut hittade vi något som såg vääldigt bra ut! Så nu har vi bokat en resa till Ibiza i juli, jag Hanna, Nanna och Olivia! 7000 all inclusive! Hittade ett hotell där allt ingick för bar 3,3 men då är ju fygresan stört dyr istället.. men det vart riktigt bra i slutändan, så nu får vi se hur detta blir!
 
Sedan var det bara å ta tag i dammsugarn.. Pappa kom hem igårkväll efter en vecka på Cypern och då vill man ju att det ska va fint! Så dammsög och torkade hela övervåningen, samt torkade av diverse otrevliga saker som var väldigt äckliga.. städa är inte min rej, men vad gör man inte för päronen..
 
Det tog fruktansvärt lång tid iaf, så när philip kom till mig kl 3 hade jag itne hunnit mig in i duschen än, ochvi skulle hämta farmoroch farmar kl 15.30.. Fick ringa och säga att jag blev sen, sen skyndade jag mig som aldrig förr och blev väl klar någolunda snabbt i allafall.. Såg ut som ett ruffs i håret men vafan..
 
Sedan hämtade vi farmor och farfar och åkte ut till Carin och Anders stuga och firade påsk med hela släkten! Mat och lekar; väldigt trevligt!
 
Sedan åkte vi till philip och sov, och nu på morgonen upptäckte jag maaasssa röda utslag överallt. Eller ja, mer bölder faktiskt... Igår trodde jag att det var finnar och klagade på dom i en evighet (tills philip blev galen), men idag upptäckte vi att det är något annat.. Så nu ska jag iväg till doktor Kerstin och kika på vad det kan vara! usch, dom kliar så jag blir galen snart.......
 
aja, hörs later!
RSS 2.0