och det enda jag riktigt hör nu för tiden, är en vind som blåser genom staden

(Skrev för övrigt världens längsta inlägg nyss, då internet bestämde sig för att sluta fungera, så det försvann..... ååååh, cp!!!!!)

I lördags vann vi mot södertäljes div.1 lag Kringlan. 19p seger. Första halvlek var väl inte superbra, men vi kom igång i andra och gjorde riktigt bra ifrån oss. Mycket bra!

I söndags blev det plugg på dagen och canasta med tjejerna på kvällen. Jag och oliven vann, höhöhö.

Annars försöker skolan döda mig, sömnen e fortfarande onaturlig, träningarna känns jobbiga, har ont i ryggen som ett monster och ja.... allt är bara jobbigt. Men ska försöka ordna upp det så jag inte bryter ihop när som helst.

Somnade nio igår, vaknade vid elva. 14 timmar, utan problem! Skrivit essä sen dess. Nu ska jag ta ett bad och sen träna småttingar. Sen då? nääämeeeen, mer plugga. Ovanligt! Sosso ska kika på min rygg imorrn. Puh.

Sen har jag ju funderat på en grej som är ganska jobbig:
man är ju oftast sugen på nåt gott men man vet aldrig vad det är... Önskar att nån bara kunde sätta nåt framför mitt ansikte och säga "det här är du sugen på" så är man det! Men nej, det händer ju inte... I söndags bestämde jag mig iaf för att jag bar sugen på b&j, men då kommer ju nästa poblem... vilken av dom!? haha, I-landsproblem, men ändå! Satsade åp en half baked för er som undrade vilken det blev! (Åt dessutom upp hela när jag och oliven satt och pratade igår. En halv liter glass... tjockt.se!!)


bild från ST sen i söndags. Asså minen.... livrädd!

näe, nu ska jag röra på mig..

PUSS

RSS 2.0