Inget du gör kan väga upp det du gjorde

Så var det söndag. Igen. Fan vad det är söndag ofta tycker jag.. hm.
 
Igår efter gymmet köpte jag prasent åt emelie som fyllt 20. Jag, Olivia, Linus, Victor och Philip gick ihop och köpte ett presentkort på belle visage. Passade emelie perfekt!
 
Därefter plockade jag upp oliven och åkte till papi för att se andra finalen i herrligan. Dragons förlorade såklart den också... Det såg dock myyycket bättre ut nu, och de förlorade endast med 2p. Efter en rad konstiga domslut om ni frågar de flesta som såg matchen... Däremot så var det endast fyra spelare på planen som gjorde det de skulle. I finalen får man lov att gå till sig själv och ladda för att kunna prestera sitt bästa... Vissa var urusla.. har itne sett så dåliga matcher av vissa under hela tiden de spelat i dragons. Hua. Så nu ligger de under med 2-0 i matcher. Hoppas på en vändning på tisdag!
 
Efter det drog vi till mamma och gjorde oss iordning och begav oss sedan till emelie. Jag drack inget då det är fett ovärt med all träning och så! Grabbarna var för övrigt sjukt roliga, och det var dom jag och olivia hängde med hela kvällen! Annars hade vi inte så jäkla kul. Vissa människor e rätt speciella..! Så jag och olivia drog oss undan en sväng och planerade inför vår fest som vi ska ha istället! Iiiiih, det kommer bli sååå kul!
 
Drog väl hem vid två ungefär. Philip hängde med och sov hos mig. Han var inte så jäkla nykter däremot, haha! Vi somnade dock rätt snabbt då vi båda var väldigt trötta!
 
På morgonen bakade mamma scones, så det blev mysfrukost! Var väl runt elva vi klev upp och käkade typ! Och jag vill fortfarande strypa de jäkla kyrkklockorna som ringer tio, halv elva och elva på helgdagarna.... INTE OK NÄR MAN VILL SOVA!!!! så efter frukosten gick vi och la oss och myste/halvsov en stund innan philip begav sig hemåt och jag till småttingträningen!
 
Nu är jag precis hemkommen frågn gymmet! Sprungit lite intervaller! Sjukt jobbigt, men jäkligt skönt efteråt!
Nu ska jag ut till philip och se the intouchables och sova!
 
later
RSS 2.0