nostalgi

Tjenis!
 
Det var mösspåtagning idag... fy vad jag längtar tillbaka dit. Kommer ihåg hur lätt allt var, och hur roligt man hade! Massa fina vänner och roliga event, och när man äntligen fick sätta på sig mössan för första gången. Ren lycka!
Det här var påväg ner till stan, samma dag för ett år sen. Vilka minnen!
 
Jag och Olivia gick iaf omkring och var avundsjuka på alla med studentmössor, men tröstade oss genom att gå lite i affärer! Inne på carlings jobbade en trevlig snubbe som vi pratade en jäkla massa med. Jag provade dessutom en klänning som jag köpte! Väldigt fin. Åh, älska sommarkläder!
 
När vi skulle betala hände nåt väldigt intressant.. hahah! Var rätt upptagen i konversationen med han som jobbade där, och när jag tar ett steg bakot trampar jag på en killes fot som ramlar lite framlänges, varefter jag säger (samtidigt som jag vänder mig mot honom): "Men gud, förlåååååt...." *tystnad*. Jag inser att det är en provdocka jag bett om ursäkt, blir helt paff över hur verklig han ser ut, tittar sedan på olivia och han i kassan samtidigt som vi alla tre börjar asgarva.. Sjukt roligt faktiskt! Men den såg stört verklig ut, spec när jag såg honom i ögonvrån först när jag klev på honom!
 
Snubben som jobbade där berättade dock senare att folk brukade komma in och heja på den där provdockan, och han brukade skratt alite för sig själv. Så då kan ni jju tänka er hur verklig den såg ut!
 
Efter det gick vi bort till tant ancii och fröken sara där jag bjöd på fika! Jag fick ju ett presentkort där av anna när jag tog studenten, men har inte använt det.. går som aldrig dit och fikar, tycker det e rätt skumt.. Men eftersom det går ut om några dagar var det lika bra! Fan vad vi åt grejer haha.. köpte en jäkligt äcklig grej dessutom. Morotskaka a la fröken anci.... det var jordnötssmör på den istället för den där goda vita krämen det brukar var. Den var sjukt äcklig. ät inte den!!
 
Philip joinade oss efter en stund och sedan skjutsade jag hem dom. Fick pussa lite på han också, och göra upp eventuella planer inför imorgon!
 
Annars ska jag börja packa inför småttingarnas cup i sthlm i helgen! De var superduktiga på träningsmatchen mot killarna i måndags iaf! förlorade med 30p senaste mötet för en månad sen, och nu ledde vi till och med de först fyra perioderna! Hopaps det håller i sig!
 
 
Nu tänkte jag drömma lite mer om studenten och mysa ramför tvn då vädret inte bringar en särskilt mycket glädje!
 
Det luktar dock sjuuukt gott ute nu när det regnar. Massa fina dofter. Mys!
 
puss på er!
RSS 2.0