tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Tänkte sammanfatta dagen lite kort när jag ändå är igång!
 
Sov ju som sagt på KFUM-kansliet i natt för att hålla koll på barnen som deltar i NBA camp! Eller ja, dom är mellan 14-18 år, så det är mest för att föräldrarna vill att någon ska vara här som jag finns tillhands, dom klarar sig ju själva egentligen!
 
I morse skulle jag kliva upp 7, göra mig i ordning och dra och jobba till 16 på mammas jobb! Började med att jag vaknade, solen lyste in och jag tänkte "äh, jag lär ju ska kliva upp snart", tittade på klockan och insåg: 04.20... okej, somna om, du ska inte upp än. Sedan vaknade jag ju givetvis 100000 gånger till innan klockan ringde, och klev upp med en jäkla nackspärr. Inte jättesmart å sova på luftmadrass när man ska upp och jobba sen kan jag ju säga. Har vart så sinnessjukt trött hela dagen, och den har gått så äckligt långsamt. Det fina vädret hjälpte ju inte direkt till.. Svetten rann inne på lagret och man ville ju bara ut och sola och bada.. men icke!
 
Efter jobbet drog jag iaf hem och sov 1,5 timme.. Kände att jag inte hade orkat träna annars!
 
Vid 6 drog jag på den gemensamma löpträningen i ryggis och tänkte springa en mil, men icke.. Knät började göra ont efter ett varv, så fortsatte springa i hopp om att det skulle gå över, vilket det givetvis inte gjorde.. så gav upp efter två varv.. Tror det är för att jag tränat så mycket i helgen, så får lyssna på knät helt enkelt!
 
Sedan drog jag och kikade på när kidsen lirade match, och konstaterade att det finns ett gäng riktiga talanger här alltså. Blir så lycklig när jag ser småttingar som kan lira. De har så mycket roligt framför sig så de skulle bara veta! Iiiih, längtar tills mina småttingar är där!
 
Efter det drog jag bara hem och duschade och drog ner hit till KFUM-kansliet! Så om några minuter ska barnen sova, och jag med för den delen! Längtar som fan efter sängen (eller ja, madrassen nu då), så ska bli stört skönt å sova. Hoppas på att va lite piggare tills imorgon!
 
Så hörs dåååå!
RSS 2.0