You and I, like diamonds in the sky

God kväll!

Elsa sitter och får sitt hår flätat för tillfället, så jag passar på att skriva ett inlägg om gårdagen. Som var insane, precis som vanligt när man går ut utomlands. Tror inte jag haft en enda "normal" kväll när man festat utomlands, på något av ställena jag varit på. Det slutar alltid med att man gör nå sjuka grejer. Haha, troligtvis varför jag inte alls gillar kroglivet i Sverige. Så tråkigt.

I alla fall, det regnade ju hela dagen igår så vi chillade bara. Gick ut och käkade middag på kvällen, och sedan satte vi oss i hotellbaren och drack en daiquiri och käkade friterad banan med glass. Har letar bananasplit men inte hittat det nånstans.. Åt ju i princip en om dagen senast vi var här.

 
 
Sedan tassade vi upp till rummet, slog på lite musik och gjorde oss iordning. Var ganska trött och mest less på att solen inte velat komma fram på två dagar, så var inte överdrivet taggad på att gå ut, menmen. Ut gick vi iaf!
 
 
 
 
Satte oss på en gigaaantisk bar på bargatan, tog en drink och spanade runt ifall vi hittade nåt roligt folk att hänga med. Så efter ett tag dök det upp två killar från London som slog sig ned och köpte massa att dricka åt oss. Jag hörde väl hälften av vad de sa pga deras dialekt, men det löste sig. Körde standarden att skratta lite och nicka, hehe.

Efter ett tag visar ena killen bilder/filmer på vart dom bor, vilket såg ut som nåt ställe med privat utgång till pool med världens utsikt. Dom sa att det låg lite högre upp på berget typ, och såg sjukt najs ut, så vi bestämde oss för att hänga med dom!

Vi trodde ju dock att det var i patong, men det var det ju verkligen inte.. 30 min i en tuktuk senare, upp och ner för massa berg (vid surin beach insåg vi senare) så hoppar vi av i världens brantaste backe (för att tuktuken inte tar sig upp) och traskar upp en bit till. Så möts vi av väärldens lyxvilla. Två stycken till och med.. tre våningar, nybyggda, infinitypool, utejacuzzi, varje rum med eget badrum och bubbelbad med utsikt över Surin. Man såg ju i princip hela området, det var sjuk utsikt verkligen. Så, det visar sig alltså att en av de här snubbarnas pappa äger villorna, och dom hade åkt dit ett gäng på 16 grabbar för att bara chilla. Alltså hur sjukt?? Vi gick mest runt och gapade när dom visade oss runt.. och knäppte kort, haha. Synd att det var så mörkt just då bara, så man inte ser utsikten och poolen osv. (Smygfotade lite på morgonen när det blivit ljust, men känns inte som jag fixk med så mycket..)

 
 
Så vi badade ute i poolen och hängde, deras kompisar droppade in en efter en från krogen också, så det var full rulle efter ett tag. Vid 5.30 tänkte vi att det kanske var dags att börja rulla hemåt, men att få tag på en taxi dit var ju iiinte det lättaste. Planen var att vi skulle ta taxin som några av deras kompisar kom hem i, men dom glömde säga det till chauffören så han drog, haha! Slutade med att vi fick tag på en iaf, vid 7.30. Hehe. Så då åkte vi tillbaka till hotellet, käkade frukost, och la oss vid poolen. Det blev ingen sömn. Sova kan man ju göra nån annan gång.
 
 
 
 
 
 
Idag var det bra väder dessutom! Men med tanke på att vi inte fått sol på två dagar så körde vi utan solskyddsfaktor. Det har fårt bra faktiskt. Vi låg ute mellan 9-13, sedan käkade vi och sedan började det regna, så det var nog lagomt. Båda har bränt smalbenen, så det är ju oskönt. Annars har jag fått bra med färg idag. Är röd, men inte bränd. Måste ju kämpa nu de sista dagarna så det faktiskt syns att man har varit här.

Vi håller tummarna för bra väder imorgon med!!

Vid 14 hade vi varit vakna i 30h. Vi var en aning stirriga och zombie-lika. Så det fanns inte så mycket annat än att sova. Ställde klockan på 17 och tog oss upp 17.30, ändå ganska diciplinerat måste jag säga! Vi tänkte att vi skulle sov så lite som möjligt så vi faktiskt kan lägga oss i tid En kväll här. Så nu har vi varit ute och käkat middag, och elsa flätar som sagt håret. Hon är i princip färdig nu dessutom, bra timing.

 
Haha, jag är verkligen så trött att ögonen ramlar ihop. Ska bli helt galet skönt att sova verkligen, längtar!!

Hoppas allt är fint där hemma, puss på er!

RSS 2.0