Neverland

Halloj!
 
Insåg att det snart gått en vecka sen jag skrev igen, men dagarna bara springer iväg nu och jag har haft en del att fixa inför sundsvallsflytten osv. 
 
Idag var 8e dagen irad jag jobbade, bara två kvar nu innan jag har sovmorgon på söndag. Längtar verkligen nu, det var tungt att kliva upp i morse. La migoch sov vid 11.30 när jag kom hem från jobbet och ställde klockan på 14 för att jag tänkte åka och träna.. men jag tog mig verkligen inte upp. snoozade i (japp, inget skämt) 3 timmar.. hahaha! Klockan 17 tvingade jag mig själv att kliva upp ur sängen.. mestadels för att jag var tvungen att äta, annars hade jag nog kunnat sova tills imorgon bitti.
 
Vilade från träning hela helgen, hade långa jobbpass så det kändes logiskt. Sedan var jag upp till friskis och svettis i Hornstull (ligger ungefär 500m ifrån där jag bor) i måndags och köpte ett månadskort där! Känns skönare att ha ett gym fem minuter bort istället för att behöva åka en halvtimme bort till fryshuset.. Köpte en ny träningsbok för detta årets offseson och började planera min träning, sååå kul!
 
I lördags började jag detoxa också, eftersom jag ätit socker i ofantliga mängder de senaste två veckorna.. Var verkligen inte sugen på något för över huvud taget och det är ett tecken på att min kropp fårr alldeles för mycket socker. Dom detoxpillrena jag har är dock sjukt starka, så allting rinner bara igenom en! Haha, usch, jag vet, men dom är fett bra! Har rensat ur all skit ur kroppen nu, så den har stabiliserat sig. Har dessutom inte ens slängt en tanke åt socker denna veckan, vilket inte är vanligt, men fett skönt. Någonting jag däremot fick sjuka cravings på i tisdags var korvstroganoff! HAHA jag vet.. men man blir sugen på konstiga saker när kosten består av samma sak dag ut och dag in. Jag åkte iaf upp till ica och handlade grejer till korvstroganoffen, drog ihop ett storkok, så nu har jag ätit det till middag tre dagar irad. Sjuuuuukt gott! Tror jag ska göra mer imorgon.
 
 
 
Jaaaja, till träningen då: i tisdags sprang jag 70/20-intervaller och körde ett armar/axlar/core-pass på gymmet, och igår köttade jag ben. Behöver jag ens förklara hur kroppen mår idag? Tanken var att jag skulle springa långdistans och köra lite rygg idag, men jag kan seriöst inte röra mig.. Det finns inte en enda muskelgrupp på min kropp för tillfället som inte har träningsvärk, så jag känner att sängen har varit min bästa kompis idag. Sedan jag vaknade kl 17 (hehehe) har jag bara sett film och fixat diverse saker på datorn, allt för att röra mig så lite som möjligt. Hoppas på att kroppen känns bättre imorgon!
 
Imorgon jobbar jag 5.30-15, så det blir en låång dag på jobbet. Hoppas kunna träna efter det iaf.
 
På lördag ska jag ut till Rebecka och Jesper och sova där. Kommer bli såå mysigt, var så längesen jag träffade henne nu.. Vi har planerat att äta våfflor till frukost också, är fett taggad.
Sedan på söndag kommer oliven hit! Vi har planerat att se Allegiant på bio sedan lääänge tillbaka, så nu ska vi ta tag i oss själva och göra det.
 
Ska försöka uppdatera lite oftare, får ta mig tid på kvällarna!
Puss på er!
RSS 2.0