tur är inte för mig

Så mina vännerrrrr, är det sista dagen på 2011. Ännu ett år som bara försvunnit mitt framför ögonen på en. Fan vad sjukt.

Har utnyttjat min lediga tid väl! Tränat så mycket jag kunnat, och sovit(!!) som ett monster. Varit vaken på nätterna, och umgåtts med fina människor. Sprungit lite mer än 10 mil nu de här veckorna, vilket känns galet fint!

Julafton var super, med massa trevliga presenter! Kalle anka, julbord (vilket jag dock inte är så stort fan av), julklappsöppning, spel och mys med la familia. Perfekt!

Haft spelkvällar med både vänner och släkt också! Älska sällskapsspel! Det kan va bland det roligaste ju! Olivia hade fått nåt cp frågespel i julklapp. fick man lika summa på båda tärningarna skulle man klappa händerna, skrika nåt weird ord på vad jag tyckte lät som italienska, och kasta sitt kort på ett annat kort! Typ superstressigt, men jag vann, vilket var det viktigaste! höhöhö;)

Lagträningarna startade i torsdags igen, och vi var fem där! Haha, illa! Jim antog att linn skulle va där, vilket hon inte var, så jag fick ringa till henne.
Issa: "Hej linn, vart är du?"
och linn svarar glatt innan hon avbryter sig själv..
Linn: "Jag är hos... eller....vart borde jag vara?"
Hahahah, ååååh, linnepinne! Hon trodde tydligen det var onsdag och hade noll koll på att det var träning! Linn har dock inte koll på så mycket nu för tiden;) "vadå annandagen?" "ska vi på gymmet imorrn? va, vadå stängt på nyårsdagen?" "VA, HAR VI MATCH PÅ LÖRDAG?" hahaha, linniiie :')<3

Sen hängde jim med mig till gymmet igår ("Gymma med Jim" som jag så fin uttryckte mig till pappa, som började asgarva och tyckte det lät som ett dåligt komma-i-form-program) för han skulle visa nå nya övningar då min rygg inte pallar de vanliga. Suck, sörjer frivändningarna.. det är ju min favorit! Aja, så utfallssteg med vikter blev den stora grejen liksom, och för er som brukar träna vet ni hur musklerna brukar reagera på nya övningar.... JAG KAN INTE RÖRA MIG. Det här kan vara den värsta träningsvärken någonsin!!!! På allvar. Rumpa och insida lår är helt, HELT borta! Går som en halt anka ungefär! Sjukt. Tur att ajgj inte ska rocka loss på dansgolvet ikv liksom!

Inte nog med det så skulle vi ju gå och springa intervaller på gymmet idag. "HAHA" var min tanke när jag ställde mig på bandet och värmde upp liksom. Stort skämt, det här kommer aaaaldrig att gå. Kände hur min rumpa/mina ben skrek åt mig vilken dålig människa jag var som utsatte dom för detta och såg framför mig hur benen gick i strejk, plockade av sig själv från min kropp och gick därifrån. Detta hände ju dock inte, utan jag sprang mina fina intervaller (fort gick det, har fått väldigt bra kondis pga löpningen de senaste veckorna), dog lite efteråt, och dog ännu mer när musklerna blivit kalla igen. Nån som har en rullstoll över? skulle behöva en asså..

aja, SÅ, nyårsafton och grejer. och för första året på väääldigt länge har jag inget spec inplanerat. Hade jag hängt på mina kåmpisar hade jag just nu varit i Berlin och förberett mig för kvällen, men icke. Kände mig inte så pepp på nyår i år faktiskt. Inte alls. Det är ju egentligen bara en vanlig kväll. Så: jag har fixat en tävling till mammas sällskap som jag ska hålla vid halv sju, innan det blire gomiddag hemma hos papsen! efter det drar jag till josssiiiii! vi var och hyrde massa filmer igår som vi ska kika på samtidigt som vi tjockar massa godis tyyyyp! Sen ska vi dra till norra vid tolvslaget och kika på lite raketer! En ny idé sådär, men guuuud vad mysigt! skönt!

Ska jag vara ärlig känner jag att jag inte alls är lika pepp på fest och alkohol längre! Är inte lika roligt som det var förut, och är mycket (!!) mer pepp på träning. Träning och alkohol är ju inte världens bästa kombination, höhö, så det känns fiiiint. Det kommer väl tillbaka antar jag, men inte just nu iaf. Iiiiiih, 2012 kommer bli ett sånt fint fint fiiiiint basketår!!! wiiie.

Nästa vecka sätter träningarna igång på riktigt, och första matchen för i år; lördag den 7 vs. alvik, hemma. KING.

Nu ska jag kila. Ta en nap typ. Var ju tvungen att kliva upp tidigt i morse (12.00, prickkk). hihiii

puss hurrni, och gott nytt år :)
RSS 2.0