sometimes it lasts in love, sometimes it hurts instead

Vet ni vad jag tänkte på? När jag var hos sosso på rehabiliteringen uppe på sjukhuset för att kolla ryggen för typ en vecka sen, så fick jag syn på en skylt som hade nåt med lungor att göra. Nu kommer jag ju itne ihåg exakt vad det stod eftersom mitt minne är typ det sämsta nånsin! I vilket fall så såg jag ju framför mig ett par lungor som är heeeelt förstörda av röknig.. ja, nånstans där drog mina tankar iväg, och dom slutade vid "samhället skulle itne klara sig utan rökare". Hur hemsk tanke är inte det!? Tänk er hur många människor som skulle förlora jobbet om rökarna togs bort? Inte bara tillverkare av cigaretter, utan även läkare som jobbar med lungcancer! Majoriteten av alla lungcancer-fall kommer ju från rökning. Sen dessutom finns det ju många som dör av rökning också, vilket innebär att flera av de som sköter begravningsfirmor skulle gå i konkurs för att inte lika många människor dör!

Det här är ju typ en katastroftanke, men det ligger ju faktiskt lite sanning i det! Precis som i naturen, om man skulle eliminera myggor från jordens yta, så skulle fåglar som äter myggor behöva hitta annan mat, och kanske konkurera ut den art som åt den maten tidigare, och på så vis skapas obalans i naturen! Samma grej med rökare ju! Det skulle bli högre arbetslöshet och kriser hit och kriser dit... näe herregud.

Vilken tur att det finns rökare då som köper cigaretter av tillverkare, förstör sina lungor, går till doktorn och få hjälp, röker lite till, dör och ge begravningsbyrån jobb. JJääääättebraaaaa!

det här var väl en fin tanke? Ibland undrar jag om jag verkligen är normal!


Sitter och äter nu i vilket fall, strax bär det av till småttingarna med min fiiina förkylning. Inte. Tränade bg idag, sen hadejag inge mer i skolan, vilket innebar att jag åkte hem och sov fem timmar. FEM TIMMAR!? JAg går alltså inte att stoppa! hhihihihoho

och jo, skolan är ute efter att döda mig igen! paniiiik!

PUSS
RSS 2.0